Finalni tjedan

Antonijin tata za RTL TV: 'Ima ispravne razloge da ode u Kanadu, Srećko je dobar čovjek'

Antonijin otac nahvalio je kanadskog farmera

U epizodi emitiranoj u ponedjeljak, Antonija je odvela Srećka na upoznavanje sa svojom obitelji. Kanadski farmer ostavio je jako dobar prvi dojam pa je tako Antonijina majka Marijana kazala da bi Srećko bio jako dobar zet. Farmer se svidio i Antonijinu ocu Zlatku, koji je za RTL TV ispričao što misli o njemu te o Antonijinom odlasku u Kanadu. 

"Koliko sam imao priliku upoznati Srećka, on je jedan od rijetkih koji ima svoj posao, drži se rada, ozbiljan je, a opet je zabavan. Ima sve karakteristike dobrog čovjeka", rekao je gospodin Beščec koji smatra da je upravo zbog toga Kanađanin dobar izbor za njegovu kćer. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Antonija je imala brojne prilike za upoznati dečke. Živimo u turističkom mjestu gdje ima dovoljno mladeži, no nijedan joj se nije svidio. Ona je uvijek nekako bila u prednosti s obzirom na svoju generaciju. Ozbiljnija je, marljivija, osoba je koja je sazrila ranije od drugih i nije nailazila na takve da bi joj se svidjeli i da bi joj odgovarali", ispričao je Zlatko. 

Njihova desna ruka

Njemu i ostatku obitelji Antonija je, kaže tata Beščec, desna ruka. 

"Još je u ranoj mladosti pokazala da se s njom može ozbiljno razgovarati. Naša obitelj ima običaj za doručkom sjesti za 'okrugli stol' i tada razgovaramo o svemu, a ona je od djetinjstva shvaćala neke ozbiljne stvari i pomogla ih riješiti", priča gospodin Zlatko te dodaje da će mu zbog toga kći nedostajati kada ode u Kanadu, no njenu odluku smatra ispravnom. 

"Nedostajat će nam, ali shvaćam kakav je život. I ja sam se iz Slavonije preselio na Vir, onda ne mogu ni svojoj djeci braniti da se odsele. Antonija ima ispravne razloge da ode, u godinama je da osnuje svoju obitelj i podržavamo je", kaže Zlatko. 

 

  • Ljubav je na selu - međunarodna sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić
    Gledaj na