Jack završio sa Srećkovom Marijanom, Dunju rastužili poljupci Daniela i Tanje: 'Ta scena mi ne izlazi iz glave!'
RTL

FINALNI TJEDAN

Jack završio sa Srećkovom Marijanom, Dunju rastužili poljupci Daniela i Tanje: 'Ta scena mi ne izlazi iz glave!'

Finalni je tjedan dokumentarne sapunice ''Ljubav je na selu'', a konačno je stiglo vrijeme za završno okupljanje svih farmera i kandidata koji su bili na njihovim imanjima.

Marijana Batinić pozdravila je okupljene kandidate, no nekima od njih nije bilo drago što će vidjeti farmere. Martina i Marijana stigle su držeći se za ruke, poručivši da ih nitko ne može razdvojiti, a zajedničkim su snagama odlučile da će čitavu večer ignorirati Srećka i Antoniju. ''Ponizila bih sebe kad bih ga uopće pozdravila'', komentirala je Marijana.

Osjećaji podijeljeni

''Dok smo ulazili i prilazili stolu, osjećala sam se užasno'', komentirala je Antonija njihovo ignoriranje, dok je Srećko priznao kako mu je bilo drago vidjeti samo Martinu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danielove Ivana i Maja komentirale su da se vesele vidjeti farmera, a Marijana ih je iznenadila viješću da stiže sa svojom novom djevojkom Dunjom. ''Učinila mi se kao vrlo pozitivna osoba i ima sve moje pluseve'', dala je svoj blagoslov novom paru Ivana.

Darinkini Pepo i Darko, iako su se izvrsno proveli u Čileu, priznali su da baš i nisu uzbuđeni što će ju ponovno vidjeti. ''Ne 'kuži' ona našu zafrkanciju'', dodali su momci.

Sonja i Gordana jedva su čekale zagrliti Barbaru, no Marijani su priznale da ih neki Dominovi potezi nisu nimalo impresionirali. ''Iznenadilo me kad sam čuo da ću se trebati opet s njima naći… Malo sam se i uplašio jer sam znao da će opet nešto pokušati sa mnom, napasti me'', priznao je Domino.

Jack priznao da je s Marijanom

No za iznenađenje večeri pobrinuo se Jack koji je, dok su se njegove djevojke srdačno pozdravljale, uzeo stolac i preselio se kod Srećkove Marijane, ignorirajući ih. ''Postupak djece iz osnovne škole'', komentirala je Karolina. ''Kad je prije uspio naći novu djevojku'', u šoku je bila i Tina.

Marijana je priznala da su se Jack i ona počeli družiti i izvan kamera te da su se nekoliko puta našli u Zagrebu, a Jack je rekao da je samo slušao svoje osjećaje jer mu se Marijana javila onda kad je bio najusamljeniji i jedina ga pitala kako je. Ana je pak sve to protumačila kao osvetu nakon što je Jacku rekla da je našla dečka u Zagrebu: ''Ja sam zbog njih presretna i ja ovdje izlazim kao pobjednica!''

''Jack je našao samo utješnu nagradu'', dodala je Karolina.

Uvrede na Srećkov i Antonijin račun

Marijana je zatim pustila kratki prilog o događajima u Kanadi. Iako je tijekom videa bilo poprilično jasno da su za vrijeme boravka na farmi Marijana i Martina jedna drugu u više navrata ogovarale, novopečene prijateljice nisu dale da im išta pokvari dobro raspoloženje pa je svaki novi viđeni trač značio samo jedno – njihov novi zagrljaj.

Antonija je priznala da su je šokirali komentari koje je čula i vidjela te da s ostalim djevojkama ne želi više imati nikakav kontakt. ''On nema obraza, nema ga ni ona… Zato su se našli, kompatibilni su'', nije prestajala Marijana s uvredama koje su se nastavljale nakon svake Srećkove ili Antonijine rečenice.

Dunju rastužile scene iz Ekvadora

Sljedeći prilog bio je onaj iz Ekvadora, a nakon njega ništa više nije bilo isto. ''Kako je video prolazio, osjećala sam se…odvratno'', priznala je Dunja koja je napokon imala priliku vidjeti što se sve događalo na imanju, dodavši da joj neke scene između Daniela i Tanje koje je vidjela ne izlaze iz glave. Ivana i Maja molile su je da razmisli nazvavši Daniela odličnim dečkom, no njihova je ljubavna budućnost ipak ostala visjeti u zraku.

Kako je završilo zajedničko okupljanje i jesu li neki kandidati ipak uspjeli zakopati ratne sjekire, ne propustite doznati sutra, u posljednjoj emisiji međunarodne sezone 'Ljubav je na selu'. 

  • Ljubav je na selu - međunarodna sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić
    Gledaj na