Finalni tjedan

Marijana i Jack otkrili da su zajedno: 'Bili smo u njegovoj sobi u hotelu, jako je nježan'

Za iznenađenje večeri pobrinuo se Jack koji je, dok su se njegove djevojke srdačno pozdravljale, uzeo stolac i preselio se kod Srećkove Marijane, ignorirajući ih

U sinoćnjoj emisiji svi su se šokirali zbog Jackova ponašanja. Njegove djevojke su došle za stol, a nakon što ih je pozdravio, Jack je uzeo stolicu i odnio je kraj Srećkove Marijane. Pred svima ju je poljubio i sjeo kraj nje, pokazavši tako da su njih dvoje više od prijatelja. 

"Malo sam se šokirala jer je to postupak djece iz osnovne škole", komentirala je Karolina, a Tina nije uspjela sakriti iznenađenje: "Kad je prije uspio naći drugu djevojku?" 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jack je ispričao kako je bio jako usamljen kada ga je Ana ostavila na Rabu i da je Marijana jedina pitala kako je pa je u njoj pronašao utjehu. 

"Ja i Jack smo se našli na kavi, izvan emisije", objasnila je Marijana te prepričala kako je izgledao njihov susret. 

"Sreli smo se u Zagrebu. Jack je pokazao gdje mu je soba, u kojem hotelu. Bilo je blizu kafića u kojem smo bili", rekla je Marijana te dodala:

"Stvarno je bilo lijepo, ekstra, zato jer je vani bilo 30 stupnjeva, a Jack je uključio klimu. Razgovarali smo, naravno. Jako je nježan kao osoba. Nismo spavali, nismo ni ostali budni. Došla sam vidjeti gdje ima sobu, u kojem hotelu, i ja sam otišla", ispričala je. 

  • Ljubav je na selu - međunarodna sezona

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić
    Gledaj na