FINALE 'LJUBAV JE NA SELU'

Međunarodna sezona izrodila čak tri ljubavi, Dunja oprostila Danielu: 'Znam da nećeš zažaliti!'

Putovanje petero farmera međunarodne sezone 'Ljubav je na selu' došlo je kraju, a Marijana je nastavila farmerima i kandidatima puštati kratke video sažetke njihovih avantura

Na red je došla Njemačka.  ''Kako jedan duhovnjak koji vodi jedan minimalistički način života, odabere na kraju jednu seksualnu privlačnost?'' podbola  je Domina Marijana, no konkretan odgovor nije dobila. Sonja je komentirala da je Domino prilično sebičan, a Barbara je o farmeru rekla da ne razmišlja što će reći  te kako će to djelovati na drugu osobu.

Domino dobio svoj bicikl

U ime djevojaka Sonja odlučila Dominu pokloniti dar – Barbie lutku i igračku bicikl! ''Ugodno sam se iznenadio s jedne strane, a s druge strane su me opet htjele malo bocnuti. Poklonile su mi barbiku što znači da ni jedna živa žena nije za mene nego barbica neka'', smijao se Domino i rekao da je sretan. ''On je krivo shvatio moju poruku i on je sretan zbog bicikla kao malo dijete koje je dobilo igračku'', komentirala je Sonja. ''Ako bi pristao ponovno na ovakvu igru ne bi išao sa ženama koje su starije od 40'', zaključio je Domino.

Na red je došao video prilog iz Čilea, a nakon sažetka, Marijana je zaključila da je dečki baš i nisu slušali, osim Ive. ''Ivo je mamino dijete, a tada je bio Darinkino dijete'', smijala se Darinka te dodala da nije razumjela baš sve šale svojih odabranika jer takvih šala nema u Čileu. Marijana je upitala Ivu da li se boji da će sada biti proglašen papučarom. ''Ne mora značiti ako čovjek sluša ženu da je papučar'', rekao je Ivo, a salom se prolomio ogorman aplauz od strane ženskih kandidatkinja. Također, Ivo je otkrio da ga je Darinka promijenila jer je zbog nje promijenio prehranu. ''Nema više bureka!'', kazao je Ivo.

'Dao sam sve od sebe i šansu svakoj'

Prilog iz Australije nije prošao bajno, a djevojke su cijelo vrijeme kolutale očima. Jack je i dalje sjedio za stolom sa Marijanom. Ana je komentirala da su Jack i Marijana pašu. ''Ja ću samo reći da je našla krpa zakrpu'', zaključila je Ana. Marijana je upitala Tinu što misli o svemu. ''Iznenađena sam da je Jack našao ipak neku novu ljubav. Bio bi red da je sjeo s nama za stol'', rekla je Tina dodajući da joj se nije svidio Jackov odabir.

''Ja neću nikoga ponižavati. Dao sam sve od sebe i šansu svakoj da se dokaže, i ona se dokazala'', rekao je Jack o Ani te se osvrnuo na poljubac između nje i Daniela. ''Kako to da si uopće odabrao Anu za romantično putovanje?'' upitala ga je Marijana. ''Svaka osoba ima pravo na drugu šansu, a ona je svoju potrošila'', rekao je Jack.

''Jack je osoba koja zna sve o meni, o mojem životu, i kao takvu me i cijeni'', otkrila je potom Marijana o svojoj novoj australskoj ljubavi.

Daniel molio Dunju za oprost

Daniel je pak, odlučio razgovarati sa Dunjom koja je nakon priloga iz Ekvadora promijenila mišljenje o njemu. ''Mislio sam da će biti bolje, ali nakon što sam vidio njezine reakcije na neke od scena, vidio sam da neće biti dobro'', rekao je Daniel te je upitao da li će mu dati drugu šansu. ''Nisam sigurna što da mislim'', rekla je Dunja. ''Mislim da bi trebala uzeti malo vremena i nemoj donositi ishitrene odluke ili mijenjati to što osjećaš zbog onog što vidiš i čuješ. Gledaš stvari iz samo jedne perspektive'', pokušao joj je objasniti Daniel.

Dunja je priznala da joj je on prvi kojeg je poljubila. ''Osjećam se kao budala jer mi uopće o Tanji nisi prije rekao'', ozbiljna je bila Dunja te mu rekla da će mu možda i dati drugu šansu ali da mora znati da ona nije kao Tanja. ''Znam da nećeš zažaliti!'', bio je presretan Daniel i odletio joj u zagrljaj. ''Na kraju sam naučio lekcije koje ću pamtiti do kraja života. Uvijek je vrijedno nešto naučiti bez obzira koliko boli'', zaključio je Daniel.

Reci što misliš!