Ostani doma
Ovo je 11 farmera šeste sezone!
RTL

U potrazi za ljubavi...

Ovo je 11 farmera šeste sezone!

Šesta sezona omiljene emisije počinje danas, a ove kandidate ćete gledati danas od 19:15

U 19:15 na RTL-u će biti prikazana prva emisija šeste sezone u kojoj su se kandidati predstavljeni,  nakon toga, u 20:10 premijerno gledajte prvu emisiju nove sezone!

A ovih 11 kandidata traži svoju srodnu dušu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lidija Bašnec (48) – ''Želim muškarca koji zna što hoće u životu''

Lidija je rođena u Zagrebu, ali živi u Lipiku. Željela bi pronaći muškarca koji neće odmah pobjeći kada vidi farmu i količinu posla. Idealan muškarac za nju je sportski tip, duhovit i zabavan, i po mogućnosti zna kuhati. Završila je veterinarski fakultet u Zagrebu, i po zanimanju je veterinar, no radi u svom OPG-u. Lidija ima uzgajivačnicu kasača za utrke te konje za turističko i terapijsko jahanje. Razvedena je, a u emisiju ju je prijavio sin.

Matija Petrović (23) – 'Ženi u štiklama nije mjesto na farmi'

Matija je iz Lipika (mama mu je Lidija Bašnec), a ima više zanimanja. On je tehničar cestovnog prometa, profesionalni vozač, stolar i trener konja. Radi na OPG-u svoje mame Lidije koja se također prijavila u show. Matija se bavi stočarstvom, ima 28 trkačih konja. Od djevojke traži da nije iz grada te da voli životinje i da je spremna putovati jer često službeno putuje na nekoliko dana. Matija ima neobičan hobi – izrađuje 'čudnovate' predmete: sjekire, rekvizite za trening konja pa i povijesne rekvizite kao dijelove vojne opreme iz srednjeg vijeka.

Medo Skandal (25) – ''Imat ću svoj harem i niti jedna žene neće biti zanemarena'' 

Medo dolazi iz Pule, po zanimanju je glazbenik, svira udaraljke i povremeno pjeva u svom Skandal bendu zato ga zovu  Medo Skandal. Za sebe kaže da sve što je zaradio u životu, zaradio je na lijep način kroz glazbu. Voli žene i sve će napraviti da osvoji ženu. Bitno mu je, kako kaže,da žena ima sve zube! Ima domaće životinje i konja, a o njima se isključivo brine njegov asistent koji mu je desna ruka i pomaže mu u životu. Medo bi želio naći još jednu ženu jer je takav romski običaj da imaju sedam žena – za sada ima jednu koja, kaže, ne zadovoljava njegove potrebe, a treba mu i neka koja će mu pomoći u čišćenju apartmana koje iznajmljuje. Medo ima pet kuća i kaže da je sve to teško sam održavati s jednom ženom, pa mu isto tako treba jedna za 'backstage' , jedna da mu kupuje avionske karte, jedna da ugovara poslovne sastanke. Medo je sudjelovao u jednom talent showu i nakon toga je svirajući zaradio dosta novaca od kojih je, kaže, kupio kuće. Jako je romantičan, a voli i izlaske te šoping.

Davor Tober (37)– ''Život je fešta, moja buduća žena se mora znati dobro zabaviti''

Davor iz Nove Rače kraj Bjelovara, po zanimanju je konobar. Jedini cilj Tobera u životu je uživanje, partijanje s društvom, roštiljanje i da je okružen sa što više žena. Kako kažu njegovi prijatelji, svi ga vole, a pogotovo žene. U životu je volio samo jednu ženu - bivšu, u ostale se jednostavno nije mogao zaljubiti. Tober ima svoj vinograd, a susjedima pomaže oko stoke te kako kome zatreba pomoć u selu.

Đuro Ferenčić (59) – ''Želio bih još jednom osjetiti ljubav...''

Ovaj kandidat dolazi iz Đurđevca i jedan je od najimućnjih ljudi u Podravini. Za sebe kaže da voli uživati u životu i stalo mu je da dobro živi. Romantičan je i želio bi još jednom pronaći ljubav. On je galantan gospodin i poslovni čovjek. Diplomirani je kriminalist, a radio je dug niz godina u policiji. Sada je poduzetnik, vlasnik jedne od najvećih fazanerija u Hrvatskoj. Ima dvoje odrasle djece. Često ide u planinarenje ili na bazen, a voli i pješačiti. Idealna žena mu je ona koja može razumijeti njegove probleme, da je vesela, društvena, komunikativna osoba te da nije sebična. Također, kaže, mora znati kuhati. Đuro otkriva da ne bi volio ženu koja po cijeli dan gleda sapunice na televiziji.

Goran Špehar (29) - ''Osvajam žene, bez problema''

Goran dolazi iz Duge Rese. Iako mu izgled nije bitan, kaže - sve njegove žene su dobro izgledale. Voli romantične cure i želio bi se skrasiti s nekom koja će mu roditi još dvoje, troje djece. Odličan je farmer, ima veliko imanje sa domaćim životinjama, a radi na održavanju strojeva i kao vozač viličara u privatnoj firmi u Karlovačkoj županiji.

Goran Žigo (37) - ''Romantika je kad zavrtiš janje…piješ, pivaš, reraš i dipliš''

Goran je simpatičan ovčar iz Sinja. Traži ženu Ličanku koja će biti poštena i radišna. Izgled mu nije bitan, jer, kako kaže,  ženu neće voditi na pazar da ju proda. Jednostavan je, otvoren, voli zapjevati i zasvirati diple. Goran je pastir, a bavi se ovčarstvom, vinogradarstvom i proizvodnjom hrane za osobne svrhe. U slobodno vrijeme igra 'na balote', svira diple i harmoniku. Želio bi pronaći ženu uljudnu i čestitu i da je može oženiti, kaže. Goran uz ovce ima i vinograd s 25 različitih sorti.

Mihael Sklizović (25) – ''Htio bih djevojku koja će jedan dio moga srca uzeti samo za sebe!''

Mihael dolazi iz Miholjačkog Poreča, Rakitovica, a kaže, da mu fizički izgled kod žene mu nije bitan. Kod žena cijeni iskrenost, a najbitnije mu je da prihvate njegov farmerski posao.  Društven je tip, obožava jahanje, kuglanje i ići na pecanje. Završio je srednju školu za poljoprivrednog tehničara. Radi kao farmer i poljoprivrednik na svom imanju. Mihael bi htio ženu koja je marljiva, iskrena i koja bi ga podržavala u tome što radi. Ipak, najbitnije mu je da prihvati da je on farmer i da radi sa životinjama. Fizčki izgled mu nije bitan, kaže da su rekli njegovi stari: 'Ne valja imati zgodnu ženu, ni njivu pored lenije'.

Predrag Jandrić (36)- 'Želio bih djevojci otvoriti srce i pokazati što je unutra'

Predrag dolazi iz Spišić Bukovice, završio je osnovnu školu i tečajeve za mesara i pčelara. Radi kao farmer i poljoprivrednik, a u potrazi je za ženom  koju će voljeti i koja će biti s njim sretna, a mora biti iskrena i društvena. Fizički izgled mu nije bitan, a u obzir mu dolaze žene između 20 i 40 godina. Predrag smatra da mu je ovo zadnji vlak za ženidbu. Ima domaće životinje i voćnjak. U slobodno vrijeme bavi se lovom.

 

Sandro Čurko (38) – 'Tužno je biti sam… Za ljubav dao bih sve!'

Sandro dolazi iz Poreča. On je avanturist i bajker. S motorom i šatorom putuje po svijetu. Želio bi pronaći ženu koja će putovati s njim, spavati u šatoru, a istovremeno voditi s njim i normalan život. Žena treba biti komunikativna i držati do sebe, a i po mogućnosti voljeti motore i bajkere. Po zanimanju je strojobravar, a bavi se poljoprivredom, vinogradarstvom i stočarstvom te najviše vremena provodi oko kuće – kaže da uvijek ima nešto za raditi – zidati ili rušiti.

 Vicko Bušelić (58) – 'Ljubav ili živimo ili ne živimo'

Vicko dolazi iz Tučepa, a umirovljenik je i učitelj Reikija, te pjesnik i slikar. Prije 13 godina je napustio ženu i otišao živjeti sam kako bi upoznao sebe.  Ima domaće životinje. S prijateljem njeguje staru tučepsku divlju lozu u vinogradu, a radi svoje vino. Ima i svoje masline. Za Vicka ne postoji slobodno vrijeme, jer kako kaže, on živi dan. Sluša uglavnom svoju intuiciju i čini ono što misli da je najpotrebnije za sebe, prijatelje i društvo.

Ne zaboravite prebaciti na program RTL-a danas u 19:15!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!