Ostani doma
Dražen odbio Nevenku pa je ona otišla Stanku?
RTL

Novi raspleti

Dražen odbio Nevenku pa je ona otišla Stanku?

Prošlotjedna epizoda 'Ljubav je na selu' završila je, blago rečeno, burno. Atmosfera na speed dateu bila je i više nego komplicirana, a emisiju je napustio Denis Penić te je umjesto njega došao Alojz Kanceljak.

Farmeri i farmerice večeras su se upustili u novu avanturu, nazvanu 'intimni razgovori'. Pred razdragane farmere i  farmericu dolazi još jedno novo iskušenje – odluka koje će kandidate povesti sa sobom na farmu, a koje će neutješno razočarati.

Prvi na redu bio je Alojz, njega su čak tri djevojke odlučile pobliže upoznati. Marijani je otkrio da se nije poljubio šest do sedam godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Da se dogodi ljubav između nas, bi li željela osnovati obitelj i preseliti se kod mene?', upitao je Alojz prvu kandidatkinju, Snježanu Strugar iz Prigoreca. 'Da, bih!', kazala mu je Snježana, a Alojzu je to bilo dovoljno.

'Čini mi se da je iskrena osoba, a to mi  se jako svidjelo kod nje', rekao je Alojz. Na red je došla druga kandidatkinja, Rebecca Schaver iz Zagreba,  koja mu je otkrila da ima četverogodišnjeg sina. 'Imaš ti djecu?', upitala ga je, a Alojz joj je rekao da nema dodajući da ih ipak obožava te je upitao bi li, ako se zaljube, htjela i s njim imati još djece, na što je ona rekla da bi, a to je posebno razveselilo Alojza.

Kada je došla Anja Boronjek iz Nove Gradiške na red, s kojom je Alojz završio prvu noć, odmah ga je upitala što očekuje od svoje buduće supruge, a Alojz joj je spremno odgovorio da želi da ga buduća supruga podržava u svemu što radi i da nema tajni među njima. Alojz se nije mogao sjetiti pitanja za Anju pa ju je pitao boji li se krava! 'Ne, ne bojim se. Nekada bi bilo dobro da su neki ljudi jednostavni kao životinje, svijet bi bio ljepši', kazala je Anja te dodala da bi i ona željela osnovati brak i obitelj ako bi se između njih dogodila ljubav. 

Dino Blažina je jedva čekao pobliže upoznati svoje cure. 'Jesi ti spremna za udaju ili ti je ovo samo neko pokazivanje na televiziji?', upitao je Dino prvu djevojku, Tereziju Šimunović iz Rešetara. 'Da imam dugo dečka, bih, udala bih se!', rekla je Terezija. Poslije nje, došla je Minela Ibrakić iz Tuzle. 'Reci mi što misliš o meni?, upitala ga je Minela. 'Kod tebe mi se baš nešto svidjelo na prvu', rekao joj je Dino. Crnokosa 18-godišnjakinja misli da ima prednost pred drugim djevojkama, a Dini je odmah 'naredila' da se ne fotografira s drugim curama. 

I treća djevojka, Lucija Ćulum, Dinu je dala odgovor koji je želio čuti, pa je tako rekla da je i ona spremna za udaju! Denita Frketić iz Karlovca upitala je Dina radi li ostale djevojke ljubomornima, na što je Dino rekao da ne. 'Ma oko Dina najviše skače Minela i to mi ide na živce!', bila je iskrena Denita.

Mario Brajković prvo je popričao s Josipom Lorković iz Novigrada na Dobri. Zgodna plavuša objasnila mu je zašto su joj hobi izlasci. 'Nemam dečka pa zato često izlazim, da imam vezu, sigurno bi bilo drugačije i promijenila bih se', kazala je Josipa, a Marija je još zanimalo što misli o svojoj 'konkurentici' Amri. 'Bori se svim silama i želi te osvojiti, ali mislim da će joj to biti malo teže!', kazala je. Kad je došao red na Amru Salihćehajić iz Gradačca, lijepa crnka rekla je da očito postoje iskrice među njima kada je prošla u drugi krug. Također, kada ju je Mario pitao, s obzirom da je druge vjeroispovijesti, bi li mogla biti s njim, odgovorila je da joj nije bitno koje si vjere ako si čovjek.

Valerija Lisica iz Ogulina zbog Marija je od crnke postala plavuša, ali Mario joj je zamjerio što se noć prije nije željela družiti s njim i ostalim djevojkama nego se povukla od njih. 'Bila sam umorna', pravdala se, a Mario joj je rekao da bi to moglo štetiti njihovom daljnjem odnosu.

'Jesam li te razočarao što sam više vremena provodio s drugim curama, a ne s tobom?', upitao je Mario Martinu Globan iz Grabovnice, na što mu je ona rekla da ju je to zasmetalo i da je bila ljubomorna.

A stigao je trenutak da i jedina dama među farmerima, Sandra Blažina, pronađe onog koji, osim vožnje traktora, ima još kvaliteta. Tako je prvo porazgovarala s Goranom, koji joj je na svako pitanje odgovarao samo sa da ili ne, što je Sandru zbunilo, pa je zaključila da je čudan.

Marin Bilić iz Nove Gradiške, koji joj je skladao i pjesmicu, se, za razliku od Gorana, raspričao. 'Bilo bi mi iskreno teško da ispadnem', rekao joj je Marin, dodajući da mu je Sandra malo stroga.

Kristijan misli da su Sandra i on slične osobe. 'Misliš li da su se rodile neke iskrice?', upitala ga je Sandra, na što je on spremno rekao da ima leptiriće u trbuhu.

Denis Golek je pak odlučio postaviti par pitanja Sandri. 'Kakve dečke voliš?', 'Samouvjerene dečke, one koji  su muško u vezi', rekla mu je Sandra, te na kraju zaključila da joj se sviđa Denis jer ima neobičan stil života koji bi ona rado upoznala. 

Kad je došao red na Dalibora Sandru je zanimalo kakav ti djevojke voli. 'Pa ja više volim da mi je cura plava, kazao je Dalibor, a Sandra mu se odmah zahvalila i razgovor privela kraju!

'Nismo si kliknuli i nije me se dopala tako jako, a Sandra mi zamjera jer joj to nisam odmah rekao na speed dateu', priznao je Dalibor. 

Stanko Rajčić imao je nekoliko pitanja za svoje djevojke. 'Ako kliknemo na prvu, bi li došla živjeti na selo kod mene?', upitao je Stanko jednu od kandidatkinja, Kseniju Munitić, a ona mu je odgovorila da je sve moguće ako se zaljube.

'Jesi li bila u braku?', pitao je Stanko drugu kandidatkinju, Ljubicu Pucić iz Pule. 'Bila sam u braku, rastavljena sam od 2003. godine, imam sina i kćer, i unučadi', rekla je Ljubica. 'I ja sam bio u braku, rastavljen sam, nemam djece', kazao joj je Stanko.

Nives Pogorelić je Stanka razoružala svojim odgovorima, a prvo što je Stanko poželio je da vidi njezine oči koje je bila sakrila sunčanim naočalama.  'A imaš li kakav hobi u životu?', upitao ju je Stanko. 'Imam, volim spavati, ležati, to mi je najdraže na svijetu!', 'Ja bih pretpostavio da ti možda imaš crnogorske krvi!', našalio se Stanko, no bio je u pravu! 'Ajme, pogodio si! Imam, dvije – tri kapi, imam!', prasnula je u smijeh Splićanka, dodajući da ne može to promijeniti kada joj je tako drago ležati. Razgovor se nastavio uz smijeh, a Nives je zaključila da sigurno ide dalje.

'Ajme što je simpatično ovdje doći do vas kroz blato!', našalila se iduća dama, Marica Ćatić iz Lukavaca, a Stanko joj je u stilu odgovorio rekavši da je to jedan vid romantike!

Dražen Božić iz Gruda svoje je kandidatkinje ispitao bi li živjele s njim, na što mu je prva, Marija Trošelj, rekla da bi rado upoznala Hercegovinu. Gordana Zetkov iz Rijeke kazala je da i njoj, kao i Draženu, nogomet puno znači. 'Meni nogomet puno znači, on je Hajdukovac, ja sam Dinamovac, a valjda se nećemo potući!', zaključila je Gordana. 

Na red je došla i 'povratnica' Nevenka Bekavac, koja se zbunila pa umjesto dobar dan rekla dobra večer iako je vani pržilo sunce. Prvo pitanje koje joj je Dražen postavio je bilo je li ozbiljno shvatila kada mu je poslala pismo, na što je Nevenka  rekla da je, te ga ispitala što bi sve na njegovoj farmi morala raditi.

'Kako je došlo do toga da mi pošalješ pismo?', pitao je Dražen Snježanu Žućko iz Siska. 'Ti si malo folirant, dvoličiš, avanturist si, nemoj se sad crveniti!', kazala je iskreno što misli Snježana, te ga upitala je li ljubomoran, na što je Dražen rekao da nije. 'Ali ja ti jesam!', priznala je Snježana.

Dino je prvi morao odabrati tko ide dalje, a tko ne. Minela je tako dobila farmerske čizme, što je bio znak da ide dalje, baš kao i Denita i Terezija. Lucija, koja nije prošla, komentirala je da je mislila da će imati prednost pred ostalim curama jer je barem pokazala da zna raditi na farmi, ali to očito nije bilo dovoljno za Dina.

Stanko je odabrao Nives, Ljubicu i Kseniju, dok Marica nije prošla dalje. A Mario se odlučio za Martinu, Amru i Josipu, dok je Valerija otišla kući. Alojz je sve tri djevojke od Denisa Penića odlučio povesti na farmu: Rebecca, Anja i Snježana tako odlaze u Tuhelj.

Sandra Blažina prvo je dečkima zahvalila, a onda i očitala bukvicu budući da nisu bili iskreni prema njoj. Na kraju je odabrala Kristijana, Denisa i Marina.

Dražen je morao odlučiti tko ide kući, a tko u Hercegovinu. Čizme su dobile Snježana, Marija i Gordana, a Nevenku je poslao kući.

'Ma meni treba Dalamatinac', rekla je Neve, a Marijana ju je pitala zašto se onda nije prijavila kod Stana, te ako želi popričati s njim, da će ga pozvati.Kada je Marijana ponudila Stanku da odvede Neve na farmu, on je pristao, a i ona!

Hoće li Nevenka uistinu kod Stanka ili se na kraju predomislila, te kako će se kandidati snaći u novom okruženju, pogledajte već sutra u 21.05 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!