Ostani doma
Sonja Hrvoj: 'Slušajte svoju intuiciju, naučite voljeti sebe i pomažite potrebitima'

LJUBAV JE NA SELU

Sonja Hrvoj: 'Slušajte svoju intuiciju, naučite voljeti sebe i pomažite potrebitima'

Mlada duhom, poduzetna, duhovita i energična Sonja Hrvoj koju je Andre Bogunović, farmer iz emisije 'Ljubav je na selu', odabrao kao onu koja će ostati na njegovom imanju u Baćinama, naglašava da je kroz život vode snažna intuicija i ljubav.

Sonja je bila jedna od akterica dokumentarnog filma „Zašto dama sjedi sama“ te je otvoreno progovorila o današnjoj problematici samostalnih i samosvjesnih žena i njihovom slobodnom statusu, s osvrtom na društvene mreže.

Prijatelji za nju kažu da ima besprijekoran stil i da je uvijek dotjerana, a sama za sebe kaže da ima više zvanja za koja nije školovana. Sebe opisuje kao vrlo kreativnu i znatiželjnu pa joj nikad nije dosadno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Modnim kreacijama bavi se otkad zna za sebe, a šivala je i frizirala kao mala djevojčica pa joj mama nije godinama trebala ići kod frizera. Često je odlazila trudnicama i nemoćnim osobama u stanove kako bi ih usrećila novom frizurom, a nerijetko je i napunila torbu i nahranila nemoćne i potrebite.

Ono što je vodi u životu je, priznaje, velika ljubav prema ljudima, a intuicija joj govori u kome smjeru treba ići. Kaže da je često izložena ljubomori pojedinaca, ali i to smatra pozitivnom emocijom jer ljudi, objašnjava, ne zavide lošem već onom dobrom što vide u drugome. Zato se drži one poslovice 'kako zračiš, tako i privlačiš'.

''Osvještavanjem i čitanjem literature spoznala sam da svatko od nas treba slušati unutarnji glas…osjećaj koji nema veze s racionalnim razmišljanjem. Zna se da žene imaju izraženu intuiciju i zato toplo preporučujem da je slušate te ne zanemarujte taj osjećaj, kako u ljubavi tako i u odnosima s drugima'', otkrila je Sonja koju možete gledati u novim epizodama 'Ljubav je na selu', sljedeći tjedan, na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.