Ostani doma
Upoznajte zlatne djevojke naših farmera!
RTL

Ljubav je na selu

Upoznajte zlatne djevojke naših farmera!

Prije nego što odaberu tri djevojke koje žele bolje upoznati i povesti na svoje imanje, svaki od farmera u večerašnjoj je emisiji dobio svoju zlatnu djevojku

Prije prvih zajedničkih susreta Marijana je djevojkama objasnila što ih čeka. ''Stručni stožer na čelu sa mnom bira zlatnu djevojku, onu koja bi po mišljenju produkcije bila idealna za farmera, barem na papiru. Zlatna djevojka ne prolazi prvi eliminacijski krug i tako povećava šanse za prolazak dalje. Svaka koju prozovem naći će se naslijepo sa svojim farmerom i neko vrijeme se pritajiti'', objasnila im je voditeljica te krenula prozivati zlatne djevojke. 

Zlatna djevojka Borisa Kolesarića

Ana-Paula Bogdanović 20-godišnja je Karlovčanka. Po struci je kozmetičarka, koja u slobodno vrijeme voli čitati, šetati, fotografirati i vježbati. Kaže da joj je dosadašnje ljubavno iskustvo bilo očajno te da uvijek naleti na krive dečke. Prijavila se na nagovor mame.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po prirodi je romantična, za sebe kaže da je dobra, poštena, zabavna i duhovita, a mane su joj nestrpljivost, neodlučnost i tvrdoglavost. Voljela bi da je dečko iznenadi putovanjem.

Zlatna djevojka Dragana Ljiljaka

Monika Benković 27-godišnjakinja je iz Karlovca. Za sebe kaže da je komunikativna, društvena i radoznala. Radi kao operater u automat-klubu te naglašava da je to najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

Voli putovati i nada se da će dobiti priliku otići na romantično putovanje. Ove sezone za oko joj je zapeo Dragan, za kojeg kaže da joj je jako zgodan i da bi se mogla zaljubiti. U životu želi obitelj, djecu i psa, bogatstvo joj nije važno jer je sve što želi - ljubav.

Zlatna djevojka Jovana Karapandže

Sanja Kralj 22-godišnja je studentica Veterinarskog fakulteta. Dolazi iz Zagreba, a u slobodno se vrijeme druži s prijateljima. Jako voli životinje pa se u budućnosti vidi s kućom punom pasa i mačaka, no ne voli baš krave, konje i svinje jer ih se boji.

Jovan joj se svidio jer je simpatičan i čini se iskren. Ova zabavna, iskrena i otvorena studentica već se jednom okušala u emisiji 'Ljubav je na selu' – u osmoj sezoni bila je kod farmera Zorana Antičevića.

Zlatna djevojka Ljube Bebića

Vera Filipović ima 63 godine i dolazi iz Jablanovca, kraj Zaprešića. Pričljiva i simpatična umirovljenica živi sama i htjela bi to promijeniti. Naime, nakon 30 godina braka preminuo joj je suprug, a djeca su odrasla i odselila se. Sada bi voljela pronaći osobu s kojom bi se mogla družiti i možda čak ostvariti ozbiljniji odnos.

Vera za sebe kaže da je vrlo vrijedna i radišna, no nema iskustva na farmi pa se boji većine životinja. Vrijeme krati vrtlarenjem, izradom nakita i pletenjem.

Zlatna djevojka Marka Skelina

Rasema Vladetić (63) iz Donjeg Lapca vrijedna je i radišna domaćica, po struci kuharica, koja se posebno ponosi činjenicom da je uz oca naučila raditi u građevini pa je tako sama sebi sazidala kuću!

Bila je u braku 25 godina, no nakon toga nije imala nijednu značajniju vezu, a sada je presudila usamljenost. Naglašava da joj treba energičan, romantičan i pozitivan muškarac bez poroka s kojim bi svako jutro ispijala kavu i pokazala mu svoje zavidne kulinarske sposobnosti. Zbog pravog muškarca spremna je preseliti se i u drugi grad, a njezin je moto 'sve za ljubav'. Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi šećući sa svojim životinjama.

Zlatna djevojka Željka Bilića

Jacqueline  Kale (49) dolazi iz Metlike u Sloveniji. Po struci je prehrambena tehničarka koja se prekvalificirala u maserku, a trenutno radi kao domar u školi. Iza sebe ima 25-godišnji brak i dvoje odrasle djece (sina i kćer). Od razvoda, koji je bio prije tri godine, nije bila u vezi, a prijavila se jer joj se svidio Željko pa vjeruje da bi s njim možda mogla ostvariti dublji odnos.

Jacqueline su jako važni fizička aktivnost i zdrav život pa se redovito bavi sportom, a od farmerskih poslova ništa joj nije strano: zna cijepati drva, posaditi salatu… Hoće li to osvojiti Željka, pogledajte u nadolazećim epizodama.

Emisiju 'Ljubav je na selu' pratite na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, a ako propustite koju epizodu, možete je pogledati na RTLplayu!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!