Upoznajte odabranice Borisa Kolesarića koje prolaze u drugi krug
RTL

LJUBAV JE NA SELU

Upoznajte odabranice Borisa Kolesarića koje prolaze u drugi krug

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Mlađahni Boris Kolesarić iz Valpova došao je u Poreč kako bi nastavio obiteljsku tradiciju. Danas dane provodi okružen prekrasnim konjima koje je njegov djed uspješno spojio s turizmom.

Nakon prvog susreta i brzog spoja od samo tri minute, Boris je odabrao i tri djevojke koje prolaze u drugi krug.

Radmila Jakovović (24), Glina

Radmila puno čita, bavi se filozofskim temama i voli znanost. Po struci je fizioterapeutkinja, ali bavi se povremenim snimanjem reportaža. Prijavila se jer joj se emisija, kako kaže, učinila zabavnom.

Prilikom dolaska u show otkrila je kako bi voljela pronaći partnera do 30 godina koji je avanturist otvorenog uma, a fizički izgled nije joj važan. Jedino joj je važno, kaže, da joj partner ne laže jer nikad ne bi mogla prihvatiti neiskrenost u vezi.

 

Valerija Lisica (21), Ogulin

Valerija je svestrana je cura, slika i bavi se grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme rado se bavi sportskim aktivnostima - rola, vozi bicikl, a sedam je godina djelovala u ogulinskim mažoretkinjama. Trenutačno je nezaposlena, a po struci je frizerka. Dosad je imala puno veza na daljinu, ali nisu funkcionirale. U 'Ljubav je na selu' prijavila se kako bi našla dobru, iskrenu osobu koja koja će znati poštivati djevojku. Dodaje kako nikad ne bi mogla biti s osobom koja je oženjena.

 

Tajana Mužinić (20), Zagreb

Tajana je jednostavna i iskrena djevojka koja nema dlake na jeziku. Čini se povučena, ali poprilično otvoreno priča o svojim intimnim stvarima. Trenutno radi u jednom restoranu. Velika joj želja upisati Hotelijersko-turistički fakultet, ali trenutno nije u mogućnosti jer mora raditi kako bi pomogla mami koja je slabovidna.

Najteže joj je, kaže, u životu bilo kada su joj se rastavili roditelji prije četiri godine. U slobodno vrijeme trči, a godinama se bavila latinoameričkim plesovima i folklorom, sve dok nije ozlijedila nogu. I dalje pati za tim što nije u mogućnosti više plesati. Voljela bi da je njezin odabranik prije svega pošten.

A kako je prošla zabava dobrodošlice te tko je već morao napustiti emisiju, gledatelji će doznati sutra u 21 sat na RTL-u, a ako ste propustili epizodu, možete je pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!