Ostani doma
Nova sezona, poznata lica: Ove su se djevojke vratile u 'Ljubav je na selu'
RTL

Potraga za srodnom dušom

Nova sezona, poznata lica: Ove su se djevojke vratile u 'Ljubav je na selu'

Jubilarna deseta sezona emisije 'Ljubav je na selu' ima nekoliko djevojaka povratnica, koje su još uvijek u potrazi za srodnom dušom

U trećoj epizodi desete sezone emisije 'Ljubav je na selu' farmeri su upoznali svoje kandidatkinje, a među njima se našlo i nekoliko povratnica, koje je voditeljica Marijana Batinić odmah prepoznala. 

Jedna od njih je Ruža Pejić (43), koja je ljubav tražila i u osmoj sezoni, kada se prijavila u nadi da će osvojiti srce Andre Bogunovića. To joj nije pošlo za rukom, a sada je bacila oko na Željka Bilića iz Bala. Ova Brođanka sa zagrebačkom adresom iza sebe ima 14 godina dug brak iz kojeg ima sina, a za sebe kaže da je vrijedna i snalažljiva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U emisiju se vratila i Marija Tomić, koja bi voljela da je Ljubo Bebić nauči kako se radi maslinovo ulje. Ova umirovljenica za sebe kaže da je vrijedna i poštena osoba koja ne voli tračeve i nepravdu. Poslovi na farmi su joj dobro poznati, kao i oni u domaćinstvu. Nažalost, Ljubo je Mariju poslao kući u epizodi koju smo gledali u srijedu navečer. 

Gledatelji se 22-godišnje Maje Lene Kovačević iz Čazme možda sjećaju iz osme sezone emisije, no kako u njoj nije pronašla ljubav, vratila se s namjerom da osvoji Jovana Karapandžu. Mlada konobarica u budućnosti bi se voljela udati i imati djecu, a u vezi nikad ne bi podnijela laž i prevaru.  

Sanja Kralj, 22-godišnja studentica Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, također je sudjelovala u osmoj sezoni, kada se borila za naklonost farmera Zorana Antičevića, a sada bi voljela bolje upoznati Jovana. Iako baš ne voli krave, konje i svinje jer ih se boji, stručni žiri ju je odabrao kao Jovanovu 'zlatnu djevojku'. Rasema Vladetić nije, kaže, 'kliknula' s Ivanom Kosarom u devetoj sezoni, a sada ju je privukao Marko Skelin, kojem je odabrana kao 'zlatna djevojka'. Domaćica iz Donjeg Lapca nada se da će oduševiti Marka kao što je on nju. Naglašava da joj treba energičan, romantičan i pozitivan muškarac bez poroka s kojim bi svako jutro ispijala kavu i pokazala mu svoje zavidne kulinarske sposobnosti. 

Ksenija Munitić je gledateljima već dobro poznata jer ovo joj je treći put da sudjeluje u emisiji 'Ljubav je na selu', a ističe kako je još uvijek u potrazi za skromnim kavalirom dobroga srcem i smislom za humor. Sada je odlučila upoznati Marka. 

"Ovo je nova potraga. Potraga za srodnom dušom. Svaki put nešto novo, nešto ekstra", kaže Ksenija, koja je poznata po tome što je u jednoj od sezona pjevala pjesmu "Kaubojka sam, kaubojka sam, volim rijeke sve, volim sada i more..." 

Rebecca Schauer (25) je već bila u emisiji 'Ljubav je na selu' kod farmera Danijela Koprivnjaka i Alojza Kanceljaka. Bavi se njegovanjem starijih i nemoćnih osoba, a u slobodno vrijeme volontira na farmi konja i ima puno iskustva sa životinjama. Rebecca ima sina od sedam godina.

Valerija Lisica iz Ogulina se u 'Ljubav je na selu' prijavila kako bi našla dobru, iskrenu osobu koja će znati poštivati djevojku. Dodaje kako nikad ne bi mogla biti s osobom koja je oženjena. U emisiji je debitirala prije dvije sezone, a sada se vratila kako bi upoznala Borisa. 

"Čini mi se kao vrlo draga i simpatična osoba pa sam pokušala ponovno ", kaže Valerija. 

'Ljubav je na selu' pratite u 21 sat na RTL-u, a ako ste neku epizodu propustili,  možete je pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!