Boris otkrio zašto je izbacio Radmilu, ali i koja mu se djevojka najviše sviđa: 'Mislim da smo jako slični'

Ljubav je na selu

Boris otkrio zašto je izbacio Radmilu, ali i koja mu se djevojka najviše sviđa: 'Mislim da smo jako slični'

Farmer, kojem je najvažnije da njegova djevojka voli životinje, otkrio nam je zašto je izbacio Radmilu

Boris Kolesarić (27) u četvrtak je odlučio da na svoju farmu neće povesti Radmilu Jakovović (24) iz Gline. Kaže da mu odluka nije bila teška jer je s njom proveo najmanje vremena.

"Previše se odvajala, zato sam nju izbacio", kaže Boris, koji je na farmu u Tar poveo Tajanu, Valeriju i Ana-Paulu. "Sa svima sam se dobro slagao, ali s njih tri sam najviše komunicirao, Radmila se držala po strani", dodao je.

Otkrio nam je i koja mu se kandidatkinja najviše svidjela. 

"Najviše mi se svidjela Ana-Paula. Mislim da smo jako slični. Puno smo razgovarali, voli se zezati", otkrio nam je Boris. 

Mnogo je razgovarao i s Valerijom, s kojom je bio u šetnji nasamo. To je, kaže, možda zasmetalo Radmili.

"Moguće da je Radmili zasmetalo kad smo Valerija i ja otišli sa strane, ali nije mi ništa prigovorila", kaže mladi Slavonac. Naime, Boris je zapravo iz Valpova, gdje živi s roditeljima, bratom i sestrom te ima imanje s konjima, kozama i ovcama. U Taru je preko sezone, gdje se na djedovoj farmi bavi životinjama. 

"Djed mi je savjetovao da pazim koju ću djevojku odabrati. Nije se miješao, rekao sam da ću izabrati onu koja se meni svidi", odlučan je bio Boris. 

Kojoj se on djevojci najviše svidio, ne zna procijeniti.

"Ana-Paula je rekla da joj se sviđam, Valerija isto, ali ne znam kojoj sam se najviše", kaže Boris. 

Kako će se djevojke provesti na Borisovoj farmi, pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u, a propuštene epizode pogledajte bilo kada na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!