VEČERAS U 21 SAT

Dame otkrile svoje zavodničke taktike pa se uputile na imanja farmera!

Ni večeras ne propustite nove avanture farmera u emisiji 'Ljubav je na selu'.

Vrijeme je da dame konačno stignu na svoja odredišta – imanja farmera. Svaka će od njih, pakirajući kofere, ispričati svoju životnu priču i naglasiti zašto baš ona zaslužuje osvojiti srce farmera kojemu je pisala – izgledom, kulinarskim sposobnostima ili pak poznavanjem seoskih poslova.

No neke će dame pred put biti posebno samouvjerene pa će se dotaknuti i konkurencije: ''Za mene konkurencija ne postoji jer nijedna ne zna kuhati kao ja, pričati kao ja… Ja sam genije za njih!''

Farmeri će, s druge strane, djevojkama pripremiti pravu dobrodošlicu i potruditi se da se već od prvog trenutka osjećaju kao kod kuće. Neki će ih pokušati osvojiti buketima cvijeća, neki domaćom rakijom, a neki odjevnom kombinacijom koju su pripremili posebno za tu prigodu.

Kako će izgledati dolazak na imanja, tko će kome poletjeti u zagrljaj, a tko ljubomorno komentirati viđeno, ne propustite doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!