Ljubav je na selu

Ksenija otkrila svoje glavne adute: 'Marka neću osvajati izgledom, nego kvalitetama'

Splićanka voli pjevati, a Marka namjerava oduševiti svojim radom i poštenjem

Ksenija Munitić (47) gledateljima je dobro poznata jer joj je ovo treći put da sudjeluje u emisiji 'Ljubav je na selu', a ističe kako je još uvijek u potrazi za skromnim kavalirom dobrog srca i smislom za humor. Iza sebe, kaže, ima nekoliko propalih veza i brak.

Nova sezona, poznata lica: Ove su se djevojke vratile u 'Ljubav je na selu' 

"Bila sam u braku samo godinu dana i drago mi je što sam iz toga izašla i idemo dalje", kaže Ksenija, koja traži iskrenog, odanog, vjernog i poštenog muškarca te se nada da je Marko 'onaj pravi'. Otkrila je i kako ga namjerava osvojiti.

"Neću ga osvajati izgledom, nego kvalitetama: svojim radom, dokazat ću mu da sam dobra osoba, poštena i da imam dobre namjere", kaže raspjevana Splićanka.

Hoće li Marko u njoj pronaći ženu s kojom bi nastavio život, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!