Ljubav je na selu

Mila više ne želi biti sama: 'Nedavno sam shvatila da i ja imam još nešto života pred sobom'

Mila je uvijek bila sportskog duha, a piše i pjesme

Mila Begić (67) iz Brdovca simpatična je umirovljenica sportskog duha. Voli igrati tenis s unucima i susjedom, a kada je sama, piše pjesme. Voljela bi napisati životni roman u kojem će opisati što je sve prošla.

VIDEO - Marko Skelin iz 'Ljubav je na selu': 'Najveća ljubav mi je bila pokojna žena koju sam upoznao još u osnovnoj'

"Reći ću samo da sam s djecom, koja su tada bila mala, tri i pet godina, išla pješice preko svih bosanskih planina da bih došla u Hrvatsku", otkrila je Mila koja je sama podignula i školovala djecu.

"Punih 27 godina sam sama. Osjećam se jako usamljeno. Nisam sebi bila ni u prvom, drugom, a ni u trećem planu", kaže Mila, koja je odlučila to promijeniti.

"Nedavno sam shvatila da i ja imam još nešto života pred sobom", ispričala je Mila, kojoj se kod Marka, osim tjelesnog izgleda, svidjelo i to što djeluje kao osoba na koju može računati. A hoće li se ona svidjeti Marku, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!