Ljubav je na selu

Rasema je uz Marka ponovno sretna: 'Moj život je od samog rođenja počeo naopako...'

Rasema nije imala lak život, no nada se da će s Markom biti sretniji

Rasema Vladetić (63) je vrijedna i radišna domaćica, po struci kuharica, koja se posebno ponosi činjenicom da je sama izgradila svoju kuću.

"Sama sam sve iskrčila, zidala, dograđivala, krečila, pokrivala... To me naučio raditi moj pokojni tata", ispričala je Rasema. Njezini su roditelji, naime, očekivali muško dijete, a kako se rodila ona, otac ju je učio raditi muške poslove. Život joj, kaže, otpočetka nije bio lak.

VIDEO - Rasema priznala da se zaljubila u Marka!

"Moj život je od samog rođenja počeo naopako. Rodila sam se s ranom na licu, tata me jedva spasio. Tada nije bilo doktora, roditelji su liječili kako su znali", kaže Rasema.

Iza nje su dva braka. U prvom je dobila dvoje djece, sina i kćer, koji žive u Njemačkoj. Rasema kaže da je u Marku pronašla ljubav svog života, a osjeća li i on isto, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!