Ljubav je na selu

Hoće li ovo za Rebeccu biti 'treća sreća'? 'Ovog puta se ne bojim rada na selu'

Rebecci je ovo treće pojavljivanje u emisiji i nada se da će ovaj put njezina priča imati sretan kraj

Rebecca Schauer (25) već treći put sudjeluje u emisiji 'Ljubav je na selu'. Nakon što je bila kod farmera Danijela Koprivnjaka i Alojza Kanceljaka, odlučila je provjeriti je li Dragan Ljiljak njezina srodna duša.

VIDEO - Dragan djevojke želio poučiti cijepanju drva, Rebecca svima pokazala kako se to radi 

"Ovu svoju prijavu doživljavam kao svoju treću sreću", kaže 25-godišnjakinja koja se bavi njegovanjem starijih i nemoćnih osoba, a u slobodno vrijeme volontira na farmi konja. S obzirom na dosadašnje iskustvo, vjeruje da će se dobro snaći na Draganovom imanju.

"Ovog puta se ne bojim rada na selu budući da sam nešto naučila. Mislim da ću biti bolja od drugih cura", kaže Rebbeca.

S obzirom na to da ima sina od sedam godina potreban joj je snažan muškarac na kojeg može računati. Hoće li Dragan ispuniti njezina očekivanja, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!