Ljubav je na selu

Monika otkrila čega se najviše boji: 'Nisam vidjela izbliza kravu, bojim se da će me ozlijediti'

Mlada Karlovčanka voli svoj posao jer uključuje ljude i novac

Monika Benković (27) u slobodno vrijeme najradije čita i igra se sa svojim mačkama koje su joj, kaže, jako važne. Iako je veoma vesela i pričljiva, preživjela je veliku tragediju.

'Ljubav je na selu': Upoznajte zlatne djevojke naših farmera!

"S malo godina sam ostala bez dečka. On je poginuo. Taj događaj me jako potresao i mislim da su to neke stvari od kakvih se čovjek ne oporavi", otkrila je Karlovčanka.

Monika trenutno radi u jednom automat-klubu.

"Veseli me odlazak na posao jer je to ono u čemu se pronalazim. Rad s ljudima, rad s novcem, tu sam se pronašla", kaže Monika, koja se najviše boji kako će se snaći s kravama: "Nisam baš izbliza vidjela kravu i bojim se da bi me mogla ozlijediti", priznala je crnka. Kako će se snaći kod Dragana na farmi, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!