Ljubav je na selu

Leonida nije obična djevojka: 'Nogomet je moj život i volim popravljati traktore'

Mlada Brođanka obožava nogomet, kojim se i profesionalno bavila

Leonida Mišković (25) kaže da bi zbog ljubavi išla i na kraj svijeta pa je tako iz Slavonskog Broda došla u Tar kako bi upoznala Borisa. Ova pomalo neobična djevojka po zanimanju je tapetar, no radila je razne poslove. Jedno je vrijeme radila u pilani s velikim noževima i motornom pilom, a u slobodno vrijeme popravlja motore i traktore. Najveća strast joj je, pak, nogomet, kojim se i profesionalno bavila.

"Nogomet je moj život, no morala sam se prestati profesionalno baviti njime zbog ozljede koljena", kaže Leonida, koja je nedavno izgubila jako dragu osobu, što ju je jako potreslo.

Boris otkrio zašto je izbacio Radmilu, ali i koja mu se djevojka najviše sviđa: 'Mislim da smo jako slični'

Nada se da će u emisiji upoznati dečka u kojeg će se zaljubiti i skrasiti. Je li Boris taj, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u novim epizodama 'Ljubav je na selu'.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!