LJUBAV JE NA SELU

Upoznajte Leonidu Mišković, novu djevojku na Borisovoj farmi

Nedugo nakon što je Marijana stigla na Borisovu farmu, obznanila mu je kako je Tajana zbog privatnih razloga nažalost morala odustati od daljnjeg natjecanja. No umjesto nje u Tar stiže nova djevojka koja će pokušati osvojiti Borisovo srce.

Leonida Mišković ima 25 godina i dolazi iz Slavonskog Broda. Zbog ljubavi bi, kaže, išla i na kraj svijeta pa je spremno pristala na dolazak u Istru kako bi bolje upoznala mladog farmera.

Upoznajte odabranice Borisa Kolesarića koje je odlučio povesti kući!

Ova pomalo neobična djevojka po zanimanju je tapetar, no iskusila je razne poslove. Jedno je vrijeme radila u pilani, a bez problema popravlja motore i traktore. Najveća strast joj je ipak nogomet, kojim se i profesionalno bavila, no zbog ozljede koljena morala je odustati i sada zaigra samo u slobodno vrijeme. Ima iskustva u domaćinstvu i poljoprivredi pa misli da bi se odlično snašla na selu.

Nada se da će u emisiji pronaći čovjeka svog života s kojim će se skrasiti, a od muškarca očekuje da ju prihvati baš takvu kakva jest.

Je li Boris taj, ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat u novim epizodama 'Ljubav je na selu', a ako ste neku epizodu propustili, možete je pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!