Djevojke oduševile farmere svojim sposobnostima – jedna sama izgradila kuću, druga vozi traktor

NOVE AVANTURE!

Djevojke oduševile farmere svojim sposobnostima – jedna sama izgradila kuću, druga vozi traktor

Vrijeme je da dame konačno stignu na svoja odredišta – imanja farmera

Markove dvije od tri djevojke stigle su u Dalmatinsku zagoru odakle će se uputiti u Miljevce kod farmera Marka. Ksenija, kojoj ovo nije prvo pojavljivanje u emisiji 'Ljubav je na selu', otkrila je kako će ga pokušati osvojiti. ''Ja ga neću osvajati vizualnim izgledom već ću ga pokušati osvajati svojim radom, da sam dobra osoba i poštena i da imam jako ozbiljne namjere'', objasnila je Ksenija.

Nakon strastvenih poljubaca Paulina izbačena iz emisije: 'Jovan je dvoličan, od njega nijedna neće dobiti ljubav!'

Mila je druga dama koju je Marko odabrao da dođe na njegovo imanje, a otkrila je da misli da ona i farmer imaju već nešto više od prijateljstva.

U Veliki Obljaj kod Dragana krenule su Rebecca, Monika i Mira. Rebecci je ovo već treći put da je u emisiji i smatra da će zbog toga biti bolja u seoskim poslovima od ostalih djevojaka.

''Rebecca mi je konkurencija jer je pametna, sposobna, stabilna žena koja zna što hoće'', komentirala je 'suparnicu' Monika dodajući da se ne plaši rada na selu, ali boji se da ju ne ozlijedi neka životinja jer nikad prije uživo nije vidjela kravu.

Mladi Slavonac koji živi u Istri, Boris, pripremio je sve za doček svojih djevojaka – osim cvijeća. Njegov djed Dragutin zato je mislio umjesto njega. ''A gdje ti je cvijeće? Jer ja moram misliti na to!'', upitao ga je djed s četiri ruže u ruci. ''Ova ti je za Marijanu, a ove tri da cure'', objasnio mu je djed.

Rasema se također pojavila pred Ksenijom i Milom, a otkrila je da je jako ponosna na svoju kuću jer ju je svojim rukama izgradila. 'Za mene konkurencija ne postoji, jer nijedna ne zna kuhati kao ja, pričati kao ja…, ja sam genije za njih!', pohvalila se Rasema.

Dragan je za svoje djevojke pripremio čak i kolač i to prvi put u životu, a Mira je otkrila da je veseli što će pokazati Draganu kako dobro kuha. Kad su krenule prema Draganovom selu, Mira je komentirala da tu nikad ne i mogla živjeti je misli da ne bi mogla pronaći posao.

Za to vrijeme djevojke su kasnile u mjesto Tar kod farmera Borisa, a 26-godišnjeg Slavonca iznenadila je i Marijana koja mu se pojavila na kućnom pragu. 'Imam jednu dobru i jednu lošu vijest. Jedna je djevojka zbog privatnih razloga je morala odustati, a druga polovica loših vijesti je ta da još jedna djevojka ne dolazi jer je bolesna i završila je u bolnici. Dobra vijest je da ti je poslala video poruku, a drugi dio dobre vijesti je taj da će se pridružiti čim ozdravi', objasnila je voditeljica Borisu situaciju. No, uz djevojku koja je ostala Marijana je odlučila dovesti još jednu curu, 25-godišnju Leonidu Mišković iz Brodskog  Stupnika. Neobična Leonida po zanimanju je tapetar, a igra i nogomet. 'Boris mi se jako sviđa ali me strah kako ću mu se svidjeti', objasnila je Leonida.

'Zlatna djevojka' Ana-Paula nije bila pretjerano oduševljena novom djevojkom, a otkrila je da mu je poslala pismo jer joj je Boris bio  najbliži godinama. 'Malo sam se razočarala u njega jer nije baš pričljiv', rekla je te dodala da misli da neće imati konkurenciju. Nakon upoznavanja s djedom djevojke su zaključile da je djed pričljiviji od Borisa.

Draganove djevojke napokon su stigle na odredište, a Miri je bilo pozlilo na putu do imanja budući da je bilo previše zavoja po cesti. 'Ovo je bio predaleki put, ali ajde volim prirodu i lijepo je tu iako je u šumi', rekla je Mira. Kad su napokon ugledale Dragana, Monika mu se doslovno zaletjela u zagrljaj dok se s ostale dvije djevojke Dragan pristojno rukovao i poljubio ih u obraz. Mira se oduševila traktorom te otkrila da je položila i vozački ispit za isti. 'Moraš prvo kod mene položiti vožnju', rekao joj je Dragan.

Cure su upoznale i Draganova oca, a Monika je iskoristila trenutak da Draganu kaže kako lijepo miriše.

'Fino mirišeš!', šapnula mu je Monika. 'Ma to ti je od krava!', rekao joj je Dragan u šali no Monika se nije dala smesti.

Marko se za svoje dame i fizički pripremio pa je odradio sto sklekova, a uhvatio se čak i glačanja koje, kako je objasnio, najviše na svijetu ne voli. Na svome ulazu u dvorište dočekao ih je kao pravi kavalir sa crvenim ružama. 'Kad sam vidjela Marko učinio mi se kao James Bond 007, a mi smo Bondove djevojke!', veselo je ispričala Ksenija.

Kako će djevojke provesti prvu noć kod svojih farmera, gledatelji će doznati već sutra od 21.10 sati, na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!