VEČERAS U 21 SAT!

Djevojke krenule na imanja farmera, a Sanja doživjela neugodno iznenađenje na putu: 'Ma nema šanse. Ne idem ja s tobom nikamo!'

Ni večeras ne propustite nove avanture farmera u emisiji 'Ljubav je na selu'

Nakon sinoćnje epizode 'Ljubav je na selu' tijekom koje su neki farmeri već ugostili svoje djevojke, došlo je vrijeme da to učine i ostali. Svaki se bacio na posao kako bi se dame po dolasku osjećale kao kod kuće, a kreativnih ideja ni ovaj put nije manjkalo.

'Imam specijalno vozilo kojim ću doći po djevojke i baš me zanima kako će koja reagirati', komentirat će uzbuđeno jedan od njih.

I dok će neke dame bezbrižno putovati do svog odredišta, Jovanove djevojke muku će mučiti s prijevozom do njegova imanja pa će odlučiti krenuti pješice, a kad nakon nekog vremena naiđe auto i zaustavi se pokraj njih, Sanja će ostati neugodno iznenađena vidjevši tko sjedi unutra!

''Ma nema šanse. Ne idem ja s tobom nikamo'', komentirat će pa demonstrativno nastaviti sama.

Što ju je to izbacilo iz takta i kako je prošao prvi dan na imanjima farmera, ne propustite doznati večeras od 21 sat na RTL-u. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!