Zaljubljena Rasema želi Marka samo za sebe: 'Ja sam doberman, ne dam nikome svoje'
RTL

Ljubav je na selu

Zaljubljena Rasema želi Marka samo za sebe: 'Ja sam doberman, ne dam nikome svoje'

Rasema je priznala da se zaljubila u Marka, a čini se da iskrice frcaju i s njegove strane

Rasema Vladetić (63) iz Donjeg Lapca zaljubila se u farmera Marka čim ga je vidjela na TV ekranu pa ga je odlučila upoznati prijavivši se u 'Ljubav je na selu'. Po osobinama je odabrana kao njegova zlatna djevojka, a prema onome što se moglo vidjeti u prethodnim epizodama, čini se da su simpatije obostrane.

Simpatična kuharica zna da ljubav ide kroz želudac pa je Marku ispekla krumpirušu, a na njegovu je farmu ponijela većinu svojih stvari jer joj se, kaže, ne da dvaput pakirati. Naime, Rasema je odlučila ostati zauvijek kod Marka. Naravno, ako se on s tim složi.

Najvažnija je vjernost

U emisiju se prijavila, kaže, kako bi pronašla ljubav, a spremna se i ponovno, po treći put, udati.

„Tražim čovjeka koji je vjeran, kojemu nije žao dati sebe, koji nije sebičan i koji bi za ljubav dao sve“, rekla je Rasema, dodavši da joj je važno da njezin odabranik ne pije, ne puši i nije škrt.

„Treba znati i primiti i dati“, kaže Bosanka za RTL.HR te ističe da joj je najvažnije – da je ne vara. A kada pronađe ono što traži i zaljubi se, Rasema je spremna učiniti sve za svog muškarca.

'Ja sam doberman'

„Ja sam pravi doberman, ne dam nikome svoje. Ako sam hladnokrvna i šutim, onda znači da me ne zanima ta osoba“, kaže kuharica koja se u emisiji za Markovu naklonost bori s Milom Begić (67) i Ksenijom Munitić (47). Priznaje da među njima ima ljubomore.

„Ima ljubomore, ali kad god dođe do toga da eskalira, smirim situaciju. U najgorim trenucima je znam zagrliti i poljubiti. Nikad nije došlo do nikakve psovke ili vrijeđanja. Kažem da nismo ništa krive jedne drugima i da će sve biti onako kako će Marko reći“, kaže Rasema.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat, a sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!