Violeta komentirala svađu s Verom oko Ljubinog 'soma': 'Spuštala mi je cijelo vrijeme, bila sam joj na piku'
RTL

BRZO SU SE POMIRILE

Violeta komentirala svađu s Verom oko Ljubinog 'soma': 'Spuštala mi je cijelo vrijeme, bila sam joj na piku'

Zabavna večer se nakon Verina komentara u nekoliko sekundi pretvorila u svađu koja je završila suzama

Kandidatkinje u emisiji 'Ljubav je na selu' isprobavaju razne tehnike osvajanja srca farmera, a kako vrijeme odmiče, tako je situacija sve napetija i među njima dolazi do trzavica. Epizoda koja je prikazana u četvrtak tako je započela svađom između Ljubinih kandidatkinja - Vere i Violete

>> Boris i Marko promijenili mišljenje koga žele na farmi: 'Trebao je samo reći da mu se sviđa Rasema...'

Podsjetimo, Vera je rekla da je Violeta zasigurno već isprobala 'Ljubina soma', što je Puljanka shvatila kao provokaciju i uzrujala se. Vera je kasnije rekla da se šalila i da se pokušala ispričati Violeti, no da ona nije željela prihvatiti ispriku. Violeta nam je ispričala svoju stranu priče. 

"Zasmetala mi je ta Verina izjava zato što ja volim pozitivnu energiju, išla sam u Metković da uživam, da se družim, da bude sve lijepo. Nositelj sam pozitivne energije, ne volim negativu i ne volim nikakva spuštanja", rekla je Violeta te dodala da je neugodna situacija trajala svega nekoliko minuta te da joj nitko zapravo nije pridavao mnogo pozornosti. 

"Zaboravila sam na tu situaciju za manje od deset minuta. Nije me to uopće toliko pogodilo. Nakon te situacije sam izašla van i za dvije minute sam se vratila kao da ništa nije bilo i produžila plesati", kaže Puljanka. 

Bilo je i suza

Vera se pred kamerama požalila da Violeta nije željela čuti njezinu ispriku.

"Nije da nisam htjela, nego nisam više htjela o tome slušati, to je za mene bilo prošlo svršeno vrijeme. Nisam se htjela vraćati na to, idemo dalje", kaže Violeta. 

Vera se iznenadila što se Violeta uzrujala jer su se, rekla je, čitavo vrijeme šalile na račun 'Ljubina soma'. Sve ju je to toliko pogodilo da je i zaplakala. No, Violeta ima drugačije viđenje situacije. 

"Mislim da se htjela isticati. Spuštala mi je sve vrijeme, bila sam joj na piku. Možeš mi spustiti nekoliko puta, ali jednom ću reći 'stop'. Ne znam je li se uvrijedila, ja nisam htjela nikoga uvrijediti. Sama si je to napravila. Rekla sam joj i prije neka me ne dira, neka sve bude lijepo", kaže Violeta.

Brzo su riješile nesuglasice i u dobrim su odnosima, dodala je Violeta.

Nove avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' ne propustite gledati već danas od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!