Istarski Casanova napokon otkrio dobro čuvanu tajnu: 'Znam koga je Ruža poljubila, a to nije bio Marinko...'
RTL

Ipak je pala pusa

Istarski Casanova napokon otkrio dobro čuvanu tajnu: 'Znam koga je Ruža poljubila, a to nije bio Marinko...'

Ruža je tvrdila da nije poljubila Marinka, no nije priznala ni da je nekog drugog

Željko je uživao u društvu djevojaka koje je pozvao na svoje imanje i isprva mu je bilo jako teško odlučiti koju će od njih poslati kući kada za to dođe na vrijeme, no neke su mu stvari olakšale odluku koja je dovela do romantičnog putovanja sa Jacqueline. Jedna od njih je navodni poljubac Ruže i Željkova prijatelja Marinka, za koji je 'okrivljena' tvrdila da ga je Maja izmislila. 

>>Kakvo iznenađenje! Željko izbacio Ružu pa na njegovo imanje nenadano stigla Paulina!

Pitali smo Željka što se zapravo dogodilo i ispada da Ruža ipak nije bila sasvim iskrena. 

"Ja to nisam vidio, bio sam za roštiljem ili negdje, ali drugi su mi rekli da se to dogodilo. Pitao sam je li poljubila Marinka i ona mi je rekla da nije, ali nije mi rekla potpunu istinu. Zatajila je da se poljubila s jednim drugim prijateljem. To je jako utjecalo na moju odluku da je izbacim", otkrio je Željko te dodao, "Marinko je bio jako ljutit zbog cijele te priče, i to s pravom, jer nit' je luk jeo, nit' mirisao, a bio je optužen."

Nove avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' ne propustite gledati već u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!