Finale 'Ljubav je na selu': Jovan dobio ponudu od kandidatkinje od koje to nije očekivao, a Monika i Dragan napokon znaju na čemu su!

Kakav kraj 10. sezone!

Finale 'Ljubav je na selu': Jovan dobio ponudu od kandidatkinje od koje to nije očekivao, a Monika i Dragan napokon znaju na čemu su!

Nastavlja se završno okupljanje na kraju desete, jubilarne sezone…

Neke se ljubavi nažalost nisu dogodile, no za neke parove još itekako ima nade, makar ona pokucala u zadnjoj minuti ove sezone.

Iza farmera i njihovih dama brojni su usponi i padovi. Nakon prvih susreta, boravka na imanjima, romantičnih spojeva i putovanja, stiglo je vrijeme za veliko finale. Marijana Batinić odlučila je parove privesti na ispitivanje. I dok su u jučerašnjoj emisiji gledatelji mogli vidjeti odnose među Borisovim, Ljubinim i Jovanovim djevojkama, večeras su se Željko, Dragan i Marko morali suočiti sa svim optužbama i komentarima koje su pred njih iznijele njihove djevojke, a zatim i sami izrekli svoje osjećaje.

Rasema: 'Zajedno smo, volimo se'

Prvi je na redu bio Marko, a Marijanu je zanimalo što se to uistinu događa između njega i Raseme.

''Zajedno smo, volimo se'', odgovorila je Rasema, dok je Marko potvrdio da ne bi sada sjedili jedno do drugoga da među njima ne postoje neki osjećaji, no do mogućih zaruka ipak treba proći malo više vremena.

Mila je izjavila da nije ogorčena što je s Markove farme otišla prva, no još je uvijek ljuti njegovo ponašanje. ''Nema ona šanse nikakve pored mene, ni Mila ni Ksenija. Ja sam zauzela svoje mjesto…'', iskrena je bila Rasema.  

I dok je Ksenija isprva rekla kako podržava njihovu vezu, kasnije je nasamo ipak priznala da, prema njezinu mišljenju, Marko i Rasema nemaju baš nikakvu zajedničku budućnost.

Monika se naljutila kad je vidjela što joj je Dragan govorio iza leđa

Tijekom gledanja Draganova priloga, Moniku su iznenadile i naljutile neke njegove riječi koje dosad nije imala prilike čuti, a njegovu su neodlučnost potvrdile i ostale djevojke. ''Monika i ja smo prijatelji, ali nismo u vezi'', kazao je ponovno Dragan.

''Dragane, jesi li u vezi?'', nije odustajala Marijana. ''Pa, imam ovdje tri djevojke oko sebe, ali nisam u vezi''.

Maja Lena o odnosu sa Željkom: 'U životu uvijek postoji šansa'

Posljednji je na red stigao Željko i njegova istarska avantura koju je priredio svojim damama. Marijana je primijetila da su on i Jacqueline nešto distanciraniji, a iako joj je Željkova dama potvrdila da su i dalje u vrlo dobrim odnosima, kasnije je pred kamerama rekla da ne može garantirati je li Željko iskren te da nije njezin tip muškarca.

Paulina je izjavila da je Željko nije razočarao, a Maja Lena dodala da je i između nje i Željka riječ tek o prijateljstvu. A nakon što ju je Marijana upitala priželjkuje li nešto više, diplomatski je odgovorila: ''U životu uvijek postoji šansa.''

''Osjećam se dosta izigrano u ovoj igri'', kazala je Ruža koja još nije preboljela činjenicu da je prva napustila farmu.

Za kraj pomalo napetog razgovora, Željko je ponovno naglasio da mu je od svih djevojaka posebno draga Jacqueline, no da mu treba još vremena.

Monika i Dragan na završnom razgovoru

Tijekom zajedničkog druženja, Monika je odlučila Dragana privesti na još jedan, završni razgovor, koji ponovno nije prošao kako je očekivala.

 ''Zašto me toliko dugo navlačiš?'', upitala je Monika Dragana izravno nakon što joj je ponovno priznao da mu nije nimalo žao što je ona ostala zadnja.

''Problem je samo tvoja ljubomora, drugog problema nema.''

Moniku je posebno zasmetalo što se Dragan, kad su nasamo, ponaša kao da su u vezi, dok pred drugima govori da su samo prijatelji. ''Sad je kasno, imao je toliko prilika'', kazala je Monika pa ponovno otišla.

Jovan priznao da ga Ružica živcira

I dok Monika i Dragan nikako da nađu zajednički jezik, Jovana su mučili drugi problemi.

''Želim ti se ispričati što sam došla na farmu i sve uništila '', kazala mu je Ružica, dok je mladi farmer priznao da mu je bilo pomalo teško jer se boji otkriti svoje osjećaje.

 ''Ja sam svoj život dugo gradio, stvarao svoje carstvo da bih samo tako uletio s nesigurnom osobom i možda jednog dana sve to razrušio'', rekao joj je Jovan, priznavši da ga najviše živcira Ružičina igra toplo-hladno i nagle promjene mišljenja.

''Ja trenutno ne vidim neku budućnost. Možda opet krenemo ispočetka, mislim da bi to bilo u redu… Kad ovo sad sve prođe, kad se malo smirimo, da krenemo ispočetka kao da se ovo ništa nije dogodilo'', rekao je Jovan.

Nakon Ružice, na razgovor su stigle Ivana, ali i Paulina.

Paulina Jovanu: 'Ako ti paše, ja ću biti sama u svojoj sobi'

 ''Sad sam došla da vidim može li se nešto ispraviti'', bila je pomalo tajnovita mlada Beograđanka koja je zbog bolesti morala preskočiti odlazak u Slavoniju, dok je Paulina imala nešto konkretniji prijedlog… ''Da iskoristimo ovu večer kako najbolje znamo… Ako ti paše, ja ću biti sama u svojoj sobi'', rekla je pa mu dala sočan poljubac.

''Uzmi sve što ti život pruža'', kratko je rekao farmer.

I Mila i Rasema odlučile su se za susret oči u oči, a Mila je i dalje tvrdila da su se Marko i Rasema puno ranije dogovorili da je ona ta koja ostaje zadnja, no ipak su se rastali u prijateljskom tonu.

Veliko finale Marijana, farmeri i njihove dame proslavili su tortom i ludim tulumom do dugo u noć, a baš svi istaknuli su da im je ovo iskustvo obogatilo život.

Sve propuštene epizode 10. sezone 'Ljubav je na selu' možete pogledati na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!