Leonida je malo razočarana: 'Tek sam na završnici saznala da je Boris vodio Valeriju na putovanje'

Ništa mu ne zamjera

Leonida je malo razočarana: 'Tek sam na završnici saznala da je Boris vodio Valeriju na putovanje'

Leonida nije pronašla ljubav s Borisom, no sudjelovanje u 'Ljubav je na selu' joj je bilo jako lijepo iskustvo koje bi, kaže, voljela ponoviti

Leonida Mišković borila se za srce farmera Borisa, no čini se da je na njegov ranč stigla prekasno. Naime, prije njezinog dolaska u istarski Tar, Boris se već zaljubio u fatalnu Ana-Paulu, svoju zlatnu djevojku. Prije toga je vrijeme najradije provodio s Valerijom, koja, nažalost, nije mogla doći na imanje Borisova djeda i bolje upoznati mladog farmera. No, kada je Ana napustila njegovu farmu, upravo je Valeriju poveo na romantično putovanje.

Razgovarali smo s Leonidom i pitali je što ona misli o svemu tome.

Kako ti se čini Boris? Je li ti se svidio?

Je, svidio mi se. Poštivala sam ga i cijenila kao prijatelja, kratko smo se znali pa se nisam zaljubila. Nije baš za priču, povučen je.

Kako ti je bilo na njegovoj farmi?

Bilo mi je lijepo, ali Ana-Paula je stalno odvlačila Borisa u sobu pa sam bila sama. Čak sam u jednom trenutku razmišljala da odem kući. Više sam razgovarala s njegovim djedom i bakom nego s Borisom.

Kako si se slagala s Ana-Paulom?

Dosta smo se prepirale. Nije htjela ništa raditi, ja sam kuhala, prala suđe... Boris je uskakao, nudio se da će skuhati kavu. Ona ništa. Po mom mišljenju, ona uopće nije za farmu i mislim da je došla u emisiju samo kako bi se bogato udala.

Jesi li se razočarala kada je Boris na romantično putovanje pozvao Valeriju, a ne tebe?

Ja to nisam znala. Saznala sam tek na završnici, kada je prikazano na TV-u. Malo me to zaboljelo i razočaralo, ali ništa mu ne zamjeram.

Što misliš o Valeriji?

Nisam je upoznala jer nije došla na završnicu, ali čini mi se kao OK osoba.

Prepoznaju li te ljudi na ulici?

Da, svi se žele slikati sa mnom. Malo mi smeta kada mi dolaze dok radim pa me žele slikati. Prije nekoliko dana sam bila na koncertu Hanke Paldum tu kod nas u Brodu i ona me prepoznala iz 'Ljubav je na selu' i pozvala me na pozornicu. Pitala me jesam li se udala, a ja sam joj rekla da tko bi htio mene s motorkom, a muškarci su digli ruke u zrak. Slikali su se sa mnom. Pomislila sam 'joj, sad ću se do kraja koncerta samo slikati' i tako je i bilo.

Bi li se ponovno prijavila u 'Ljubav je na selu'?

Meni je bilo super u emisiji, dobro iskustvo. Ovo mi je bilo drugo sudjelovanje i možda ću se ponovno prijaviti, ali ne ove godine.

Avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' možete pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!