OTKRIO DETALJE

Željko iz 'Ljubav je na selu': 'U sretnoj sam vezi!'

Kako se tijekom sezone često povlačilo pitanje na društvenim mrežama je li zaljubljen u Maju Lenu te ima li nešto više između njih, Željko je sve objasnio

Željko Bilić iz 'Ljubav je na selu' otkrio nam je kako se njegov ljubavni život potpuno promijenio otkako je sudjelovao u emisiji. "Mogu reći da sam u sretnoj vezi već neko vrijeme, ali nije riječ o niti jednoj kandidatkinji koju ste gledali na TV-u", rekao je Željko pomalo misteriozno.

"Emisija je indirektno zaslužna za to, ali ne bih otkrivao previše detalja. Da, drago mi je da sam sudjelovao u emisiji, bilo mi je to jedno lijepo iskustvo kroz koje sam stekao nove prijatelje", dodao je.

Kako se tijekom sezone često povlačilo pitanje na društvenim mrežama je li zaljubljen u Maju Lenu te ima li nešto više između njih, Željko je još jednom ponovio: "Maja Lena i ja smo jako dobri prijatelji, kao što sam dobar prijatelj i sa Jacqueline i ostalim djevojkama. Sad ćemo se na proljeće svi okupiti, s drugim kandidatkinjama i farmerima", kaže farmer koji se raduje druženju sa svojim novim prijateljima!

Reci što misliš!