LJUBAV JE NA SELU

Rasema i Marko nisu više skupa: 'Ne mogu reći ništa loše protiv čovjeka u kojeg sam bila zaljubljena'

Rasema kaže kako nakon Marka nije ugledala nekog novog muškarca koji bi joj mogao osvojiti srce

Iako su Rasema i Marko kliknuli na samom početku emisije 'Ljubav je na selu', ta veza je raskinuta istu onu večer kad je snimljena finalna emisija.

"Na snimanju zadnje emisije su se dogodile neke stvari, nešto ružno i Marko i ja smo se razišli svatko na svoju stranu i nismo se više vidjeli", rekla je Rasema za RTL.HR.

Ipak, nije htjela otkriti što se točno dogodilo te večeri te je samo komentirala: "Ne bih pričala ništa loše o čovjeku u kojeg sam bila zaljubljena, ja još uvijek bolujem za njim."

Rasema kaže kako nakon Marka nije ugledala nekog novog muškarca koji bi joj mogao osvojiti srce.  "Sin me nagovara da se prijavim u novu sezonu 'Ljubav je na selu', ovu za inozemstvo, kaže da se klin klinom izbija. Ali ne znam još hoću li imati snage za to. Vidjet ćemo", dodala je naposljetku Rasema.

Kako doznajemo, Marko je 'bacio oko' na tuđu kandidatkinju što je Rasemu jako povrijedilo, ali damski je odlučila da ne želi javno pričati o tome. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!