LJUBAV JE NA SELU

Marko objasnio sve: 'Kad sam prekinuo s Rasemom, bio sam s drugom kandidatkinjom'

"Prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati", kaže Marko

Nakon što nam je Rasema otkrila da je prekinula s Markom Skelinom i da još uvijek boluje za njim, on nam je potvrdio da su prekinuli nakon snimanja zadnje epizode, da je on završio s Ljubinom Ljubicom te nam je objasnio svoju stranu priče.

"Ljubica je spavala kod mene dok smo išli na Plitvice, zbližili smo se i kasnije završili skupa. Ja sam prekinuo s Rasemom jer je ona htjela ono što joj ja ne mogu dati, ne mogu se zaručiti s nekim nakon mjesec, dva veze", rekao je Skelin za RTL.HR te pojasnio: „Sa svojom pokojnom suprugom sam bio u vezi godinu dana prije nego što sam se zaručio.“

>> Rasema i Marko nisu više skupa: 'Ne mogu reći ništa loše protiv čovjeka u kojeg sam bila zaljubljena'

Na pitanje je li sad u vezi s Ljubicom, Marko odgovara: "Nisam. Ja sam bio s njom iskren od A do Ž, rekao sam joj kakav sam i što očekujem od partnerice, a to je iskrenost. No, onda sam shvatio da mi je lagala. Ne bih o tome što mi je lagala", rekao je Marko te dodao: "Ja sam je volio i poštivao, ali ona nije bila iskrena i nije bilo smisla da nastavimo dalje. Sad smo prijatelji, isto kao što sam prijatelj s Rasemom i svima ostalima", kaže farmer.

Iako je sad slobodan, nije mu žao ni trenutka provedenog u 'Ljubav je na selu': "Ma ja sam zahvalan RTL-u na svemu, nema veze što nisam našao partnericu. Sad me traže iz Splita i od svakuda".

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Reci što misliš!