Moderna bajka: Otkrili smo kako teku pripreme za vjenčanje Valentine i Vatroslava iz 'Ljubav je na selu'!

PRIJAVITE SE I VI

Moderna bajka: Otkrili smo kako teku pripreme za vjenčanje Valentine i Vatroslava iz 'Ljubav je na selu'!

"Kad tražiš ljubav ne treba se ničega bojati!", poručuje Vatroslav

Vatroslav i Valentina imaju neobičan odnos: 'Tko se svađa, taj se voli!' (thumbnail)

Bivši farmer 'Ljubav je na selu', Vatroslav Tijan, koji je bio u potrazi za srodnom dušom te ju pronašao u emisiji RTL-a,  prije nekoliko za RTL.HR otkrio je da će svoj brak s Valentinom Curić, koji su sklopili polovicom ožujka ove godine kod matičara, proslaviti 27. srpnja.

Naime, Vatroslav i Valentina odlučili su svoju svadbu održati na plaži zadarskog zaleđa, u Ražancu ili Ljubaču. A sad su nam otkrili i kako teku pripreme. "Htjeli smo nešto drugačije pa nam se činilo kao lijepa ideja da pir bude na plaži jer je ljeto i bit će romantično i neobično. Lagano sve riješavamo, detalj po detalj. Upravo smo u fazi slanja pozivnica", otkrivaju, a Vatroslav dodaje i kako su napravili pozivnice inspirirane emisijom 'Ljubav je na selu'. "To smo napravili po želji moje supruge pošto nas je to spojilo", kaže simpatično Dalmatinac koji je prije tri mjeseca postao i otac malene Viktorije. 

"Ja sam se u 'Ljubav je na selu' prijavio jer mi je bilo dosadno i jer nisam imao djevojku, a na kraju mi se sve u životu posložilo", kaže Vatroslav te poručuje svim neodlučnim ljudima koji se tek premišljaju bi li se prijavili da se ne dvoume. "Treba probati, kad tražiš ljubav ne treba se ničega bojati!"

Upoznajte nekoga od novih 11 beskrajno simpatičnih muškaraca, pošaljite im svoja pisma na 'Ljubav je na selu', P.P.25, 10040 Zagreb, ili emailom: ljubavjenaselu@rtl.hr i upustite se u avanturu svog života dok stignete!

Reci što misliš!