Ostani doma
Šarmantni Josip traži srodnu dušu: 'Ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže čitav dan...'
RTL

LJUBAV JE NA SELU

Šarmantni Josip traži srodnu dušu: 'Ne bi mi bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže čitav dan...'

Idealna cura za njega je ona vrijedna

Farmer Josip Tratnjak dolazi iz sela Brdo Cirkvensko kraj Sv. Ivana Žabno. Ima 20 godina i najmlađi je kandidat showa “Ljubav je na selu” ove sezone. Nažalost, iza Josipa je tužna godina, on i njegov stariji brat Stjepan zbog bolesti su izgubili oba roditelja, a Josipov tata želio je da mu se sin prijavi u emisiju.

Ima ogromnu farmu

"Otac je jako želio da se prijavim i da pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštivati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tada razveselio. Morao sam obećanja onda i ispuniti. Da me sad vidi bio bi jako ponosan", rekao je Josip koji je po zanimanju pomoćni kuhar, a na svom imanju ima kokoši, patke, te sadi kukuruz i ječam... Danas ima i farmu od čak 400 svinja!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Počeo sam s jednom i evo, naraslo je. Sam brinem o njima, kuham, čistim, sve što treba. Imam i puno zemlje, treba i za nju brinuti, a imam još i dva traktora, veliki i mali",  otkriva Josip. U slobodno vrijeme najmlađi farmer šeće psa ili pomaže susjedima na njihovim imanjima.

Idealna cura za njega je ona vrijedna

"Iskreno, ne bi mi i bila dobra neka koja samo lakira nokte i gleda društvene mreže čitav dan. Ne želim lijenu nego da želi raditi", kazao je Tratnjak. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan. Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kada je djevojci poslao SMS poruku s videom u kojem pleše. Iako je mlad, priznaje da je već imao dosta veza, ali sve su bile kraće ili na daljinu. Zato bi volio pronaći djevojku koja će ga voljeti onakvog kakav je. Izgled mu kod buduće djevojke nije važan, no bitno mu je da djevojka ima smisla za humor.

"Ne bih volio da ima piercing, to mi jako smeta", rekao je farmer. Josip kaže kako ne voli baš ni izlaziti, iako je njegovim vršnjacima samo to na pameti. "Volim ja muziku, ali po tim klubovima su gužve i svakakvi ljudi, a to mi se ne sviđa. Onda radije odem u neki restoran", otkrio je Tratnjak. Brat Stjepan velika mu je podrška, no Josip kaže da nema veliku tremu ili prevelika očekivanja.

Još se stignete prijaviti!

"Neke moram smirivati, govorim im ‘polako, kad-tad će naić neka za mene’. Za početak mi se čini jako dobro kako ovo ide, no tek ćemo vidjeti ako će se javiti i ona prava", rekao je Josip, a zainteresirane cure još mu stignu pisati na 'Ljubav je na selu', P.P.25, 10040 Zagreb, ili emailom: ljubavjenaselu@rtl.hr, te naznačite kojem farmeru ga šaljete.

Reci što misliš!