Evo tko je našao svoju bolju polovicu zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Frendica ga je vidjela u najavi emisije i nagovarala me da se javim...'

#samoljubav

Evo tko je našao svoju bolju polovicu zahvaljujući 'Ljubav je na selu': 'Frendica ga je vidjela u najavi emisije i nagovarala me da se javim...'

Emisija 'Ljubav je na selu' u 10 sezona spojila je mnoge parove, kako pred kamerama tako i nakon snimanja!

Ako i vi tražite ljubav svog života, nemojte se dvoumiti oko pisanja našim farmerima i propustiti priliku da nađete svog idealnog partnera! Ovim kandidatima se ljubav nasmiješila nakon snimanja emisije, a njihove bolje polovice primjetile su ih na TV-u te im se nakon toga javile. 

>> Spremni su za ljubav svog života: Ovih 10 farmera u potrazi je za srodnim dušama, upoznajte ih!

Lojzek i Monika

Nakon što su se kamere ugasile, ljubav je pronašla njega. Danas živi sa djevojkom Monikom i 2-godišnjom kćeri Lucijom. Simpatični Lojzek ispričao je da su se njegova odabranica i on upoznali preko Facebooka, a prvi korak napravila je upravo Monika. Nedugo nakon susreta dogodila se ljubav, a nakon nešto manje od godine dana, na svijet je došla i malena Lucija.

''Zadovoljna sam sa zajedničkim životom… Volimo se, poštujemo se, jako je brižan, marljiv, svaki dan jedva čeka doći s posla da se može igrati s malenom'', naglasila je Monika.

Ričko je također našao ljubav nakon snimanja emisije

 U petu sezonu emisije prijavio se simpatični Matija Ričko iz Samobora, mladića koji je smršavio preko 40 kilograma i zatim samouvjereno odlučio pronaći svoju srodnu dušu.

Tijekom emisije uspio je odoljeti čarima egzotične plesačice Ivane Isabelle, a zatim je odmah nakon emisije pronašao svoju bolju polovicu s kojom i danas živi skladno i zaljubljeno – mladi bračni par očekuje i svoju prvu bebu. ''Moj život se puno promijenio u zadnje četiri godine. Promijenio sam posao, novi prijatelji, događaji,… Došla je Barbara – to je bila ljubav na prvi pogled'', ispričao je Matija, ''Na prvom spoju smo pet sati sjedili i razgovarali…''

>> Matija iz 'Ljubav je na selu' za nekoliko dana postat će tata! 'Uzbuđen sam, stiže nam sin!'

''Frendica je vidjela njega u najavi emisije i nagovarala me da se javim'', priznala je Barbara da se nije željela prijaviti u emisiju, no nije mogla ni zamisliti da će ih život ipak spojiti.

Matija je priznao da mu je nakon showa popularnost ipak dosta godila, no uz Barbaru se brzo vratio u realnost. ''Nisam očekivao da će mi se život toliko promijeniti. Nadao sam se da ću upoznati nekoga, ali baš da će se toliko sve promijeniti, to se stvarno nisam nadao… U životu nisam bio sretniji nego što sam u ove četiri godine''.

Zorka našla Damira

'Zlatna djevojka' našeg gospara Miljenka, Zorka Čirjak, nije pronašla ljubav u Dubrovniku. Miljenko joj je vrlo brzo dao do znanja da s njom ne želi vezu. No Zorku to nije pokolebalo. Uzdignute glave krenula je dalje i uspjela pronaći ljubav.

''Život mi je krenuo nabolje i ja sam zahvalna emisiji jer sam zbog nje upoznala svog muškarca… On me je gledao u emisiji. Poslije emisije su me počeli zvati. Pokušalo me puno ljudi kontaktirati iz cijele Hrvatske… Odabrala sam Damira'', priča Zorka.

''Vidio sam je na televiziji. Odmah mi se svidjela pa sam želio pokazati da muškarci znaju ipak malo kvalitetnije prema ženama, da znaju poštovati žene. Rekao sam si: idem probati, možda uspijem u toj nakani'', kazao je odabranik njezina srca, kojeg Zorka opisuje kao pravog džentlmena.

''Idemo dalje prema boljem i kvalitetnijem životu za oboje'', zaključio je zaljubljeni par koji se zaručio.

''Mislim da moj život tek sad počinje!'', priznala je Zorka. 

A ako i vi želite pronaći ljubav života, pošaljite pismo nekom od naših farmera! Pismo: 'Ljubav je na selu' P.P. 25,10 040 Zagreb; e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr​!

Reci što misliš!