Ostani doma
Simpatični Valter najviše voli crnke, ali najvažnije mu je da se sa ženom voli i slaže
RTL

Skromni Istrijan

Simpatični Valter najviše voli crnke, ali najvažnije mu je da se sa ženom voli i slaže

Ako biste voljeli upoznati ovog skromnog Istrijana, pošaljite mu pismo


Valter Krastić, 52-godišnjak iz Kaštela kraj Buja, razveselio se kada mu je prijatelj rekao da ga je prijavio u 'Ljubav je na selu'. Naime, ovaj marljivi i skromni Istrijan volio bi upoznati ženu s kojom bi započeo zajednički žiovt, a smatra da je popularna emisija pravo mjesto za to. 

"Bilo mi je jako drago kada sam čuo da me prijatelj prijavio. Mislim da se može pronaći ljubav u emisiji", kaže Valter. Dodao je da bi volio pronaći srodnu dušu koju je lako opisao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Volio bih da bude crnka, da ne pije i da ne puši. Smetalo bi mi da se alkoholizira. Htio bih da je vesela, da se voli šaliti i zabavljati, ne bih volio da bude povučena", otkrio je farmer. No, najvažnije mu je da se sa svojom odabranicom voli i slaže.

Mama će poštovati njegov odabir

Valter, osim išto na svom imanju sadi povrće, radi u firmi za proizvodnju ljepljivih traka. Živi u kući s majkom, gdje svatko ima svoj stan. Mama ga podržava u njegovoj odluci da pronađe ljubav preko televizije, ali snimati se, otkriva Valter, ne želi. 

"Srami se, nije joj ugodno biti na televiziji", kaže simpatični Istrijan, dodavši da njegova majka neće imati utjecaja na njegov odabir životne družice: "Moja majka se ne želi miješati. Rekla da je da će joj pasati ona koju ja izaberem."

Skroman i jednostavan

Na pitanje koje su njegove kvalitete koje ga izdvajaju od drugih, pokazao je da mu je najveća vrlina - skromnost.

"Ja sam jednostavan, ne mislim da sam bolji od nekoga", kaže Valter. 

Želite li i vi upoznati ljubav svog života, pošaljite pismo nekom od naših farmera! Pismo: 'Ljubav je na selu' P.P. 25,10 040 Zagreb; e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr​!

Reci što misliš!