Maja se i dalje čuje s ekipom iz desete sezone 'Ljubav je na selu', a otkrila je i jednu novost u svom životu!
Facebook/Maja Lena Švaljug

Ribolovka iz Čazme

Maja se i dalje čuje s ekipom iz desete sezone 'Ljubav je na selu', a otkrila je i jednu novost u svom životu!

Maja je u emisiji prvo bila na farmi Slavonca Jovana Karapandže, a zatim ju je k sebi pozvao Istrijan Željko Bilić

Maja Švaljug iz Čazme u jubilarnoj desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' pokušala je osvojiti srce Jovana Karapandže iz Mlake Antinske. No, među njima nije bilo kemije pa ju je najveći zavodnik sezone poslao kući, nakon čega ju je Željko Bilić pozvao na svoje imanje u Balama. 

Mlada konobarica se u desetoj sezoni po drugi put okušala u potrazi za ljubavlju putem televizije. Naime, sudjelovala je i u osmoj sezoni, a nijednom nije pronašla muškarca za sebe. U razgovoru za RTL.HR je otkrila da je i dalje solo, ali ipak je otkrila da ima jednu novost - novo radno mjesto. 

"Sada sam u Ivanić-Gradu. Dobro mi je, zadovoljna sam", rekla je Maja. Otkrila je i da se redovito čuje s ostalim sudionicima desete sezone 'Ljubav je na selu'. 

"Čujemo se u grupnom razgovoru. Trebali smo se naći svi zajedno, ali pola njih nije moglo doći pa smo odgodili. Sada planiramo novi susret", kaže Maja, koja se opušta ribičijom. 

Želite li upoznati ljubav svog života, pošaljite pismo nekom od naših farmera i potražite onog pravog u 12. sezoni! Pismo: 'Ljubav je na selu' P.P. 25,10 040 Zagreb; e-mail: ljubavjenaselu@rtl.hr​!

Reci što misliš!