Boris iz 'Ljubav je na selu' otkrio da je opet solo i traži curu: 'Valerija se naljutila na mene, ne pričamo više'
RTL

LJUBAV JE NA SELU

Boris iz 'Ljubav je na selu' otkrio da je opet solo i traži curu: 'Valerija se naljutila na mene, ne pričamo više'

Iako se ne čuje s curama s farme, ostao je u sjajnim odnosima s ostalim farmerima

Boris Kolesarić, jedan od farmera iz 10. sezone emisije 'Ljubav je na selu' opet je sam i u potrazi za djevojkom. Iako se činilo kako se između njega i Valerije javljaju ljubavne iskre, Boris je za RTL-HR potvrdio kako nije u  vezi. "Valerija se nešto naljutila na mene i posvađali smo se. Tvrdila je da sam rekao nešto što ju je povrijedilo, a ja mislim da nisam to rekao. Žao mi je što više ne komuniciramo", otkrio je Boris, ali nije htio reći o čemu je stvar. 

Podsjetimo, na početku sezone među djevojkama, koje su došle na njegovu farmu u Tar, pored Poreča, gdje živi s djedom, bila je i zlatna djeojka Ana-Paula, koja je osvojila simpatije ovog farmera. Međutim, njezino ponašanje Borisu se nije svidjelo te nisu uspjeli pronaći zajednički jezik pa ju je naposljetku mama odvela doma.

"Ne čujem se s Anom-Paulom, neke stvari se mogu oprostiti, ali njezino ponašanje se ne može promijeniti", kaže Boris te dodaje kako se zato čuje s ostalim farmerima. "Nedavno je kod mene bio Ljubo nekoliko dana, družili smo se lijepo. Čujem se i sa Željkom te Draganom i Jovanom, a Jovan je rekao da će uskoro doći kod mene na jahanje kad bude išao na ljetovanje", otkrio je Boris.

Iako nije pronašao ljubav, Boris bi se rado opet prijavio u emisiju. "Zašto ne?", zaključuje kratko naposljetku. 

Reci što misliš!