Ostani doma
Boris iz 'Ljubav je na selu' otkrio da je opet solo i traži curu: 'Valerija se naljutila na mene, ne pričamo više'
RTL

LJUBAV JE NA SELU

Boris iz 'Ljubav je na selu' otkrio da je opet solo i traži curu: 'Valerija se naljutila na mene, ne pričamo više'

Iako se ne čuje s curama s farme, ostao je u sjajnim odnosima s ostalim farmerima

Boris Kolesarić, jedan od farmera iz 10. sezone emisije 'Ljubav je na selu' opet je sam i u potrazi za djevojkom. Iako se činilo kako se između njega i Valerije javljaju ljubavne iskre, Boris je za RTL-HR potvrdio kako nije u  vezi. "Valerija se nešto naljutila na mene i posvađali smo se. Tvrdila je da sam rekao nešto što ju je povrijedilo, a ja mislim da nisam to rekao. Žao mi je što više ne komuniciramo", otkrio je Boris, ali nije htio reći o čemu je stvar. 

Podsjetimo, na početku sezone među djevojkama, koje su došle na njegovu farmu u Tar, pored Poreča, gdje živi s djedom, bila je i zlatna djeojka Ana-Paula, koja je osvojila simpatije ovog farmera. Međutim, njezino ponašanje Borisu se nije svidjelo te nisu uspjeli pronaći zajednički jezik pa ju je naposljetku mama odvela doma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne čujem se s Anom-Paulom, neke stvari se mogu oprostiti, ali njezino ponašanje se ne može promijeniti", kaže Boris te dodaje kako se zato čuje s ostalim farmerima. "Nedavno je kod mene bio Ljubo nekoliko dana, družili smo se lijepo. Čujem se i sa Željkom te Draganom i Jovanom, a Jovan je rekao da će uskoro doći kod mene na jahanje kad bude išao na ljetovanje", otkrio je Boris.

Iako nije pronašao ljubav, Boris bi se rado opet prijavio u emisiju. "Zašto ne?", zaključuje kratko naposljetku. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!