Prijatelj Erica Bane stiže u 'Ljubav je na selu': 'Odrasli smo skupa!'

#samozabava

Prijatelj Erica Bane stiže u 'Ljubav je na selu': 'Odrasli smo skupa!'

Jack Vukoja u 11. sezoni 'Ljubav je na selu' traži Hrvaticu s kojom bi se skrasio, a da ima vrlo uzbudljiv život, možete vidjeti u dokumentarcu

Jedan od kandidata međunarodne sezone 'Ljubav je na selu', Jack Vukoja odrastao je s poznatim australskim glumcem te komičarom Ericom Banom

Iako to inače nije stvar kojom se Vukoja hvali, i sam je snimao s Ericom Banom i to njegov dokumentarac o automobilima pod nazivom 'Love the Beast' koji možete pogledati OVDJE.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vukoja i u prvoj epizodi 11. sezone priča o svojim automobilima, a iza njega se vidi jedan od dva oldtajmera koja ima. Jack tijekom filma priča o odrastanju s Banom i još nekolicinom prijatelja te njihovoj zajedničkoj strasti - sportskim automobilima za utrkivanje. U dokumentarcu sudjeluju i Jeremy Clarkson, Steve Coad, Jay Leno, Phil McGraw te još neka poznata imena, a film je producirao sam Bana. 

Inače, Eric Bana također je hrvatskih korijena, a obiteljsko prezime mu je zapravo Banadinović. Njegov otac Ivan je iz Hrvatske dok mu je majka Eleanor iz Njemačke. 

Erica Banu gledajte ove nedjelje na RTL2 u legendarnom Hulku od 20.15, a novu sezonu 'Ljubav je na selu' gledajte ove jeseni na RTL-u!