Ostani doma
Ovih pet farmera tražit će srodnu dušu u 'Ljubav je na selu': Upoznajte ih!
RTL

Avantura života

Ovih pet farmera tražit će srodnu dušu u 'Ljubav je na selu': Upoznajte ih!

U 12. sezoni ljubav će tražiti petorica sretnika koji su dobili dovoljno pisama!

Josip Tratnjak (21), Brdo Cirkvensko(Sv. Ivan Žabno)

Josip ima 21 godinu, po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Slobodno vrijeme provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži. Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kada je djevojci poslao SMS s videom u kojem pleše. Iako je mlad, priznaje da je već imao dosta veza, ali sve su bile kraće ili na daljinu. Volio bi pronaći djevojku koja će ga voljeti onakvog kakav je.

Miro Vojvodić (49), Donja Jelenska (Popovača)

Miro ima 49 godina, bavi se poljoprivredom te uzgaja krave i ovce. Želi upoznati ženu koja zna što želi i spremna je na kompromis. Miro otkriva da nije arogantan i uvijek je spreman na dogovor, a do sada je imao samo jednu dužu vezu od godinu i pol dana. Kaže da nikako ne bi volio da je žena s kojom je u vezi svadljiva te da joj smeta svaka sitnica, a iskreno priznaje da ne bi volio ostarjeti sam te se nada da će u 'Ljubav je na selu' pronaći nekog tko će s njim provesti život.

Valter Krastić (52), Kaštel

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Valter ima 52 godine, a Istrijan je koji radi u firmi za proizvodnju ljepljivih traka. Ovisno o smjenama na poslu, prilagođava svoje poljoprivredne aktivnosti, a na svome imanju sadi povrće. Valter živi pet kilometara od granice sa Slovenijom, a u kući stanuje s majkom. Član je DVD-a Buje, voli se družiti i izlaziti, a posebno u klubove s domaćom glazbom. Valter je bio u braku sedam godina, a u emisiju ga je prijavio prijatelj, što ga je jako razveselilo. Od buduće partnerice traži da je poštena i pravedna te iskrena, da ne puši i ne pije, a volio bi, kaže, i da je zgodna i mršava, iako nije presudno.

Hakija Špago (42), Konjic

Ima 42 godine i bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve. U slobodno vrijeme popravlja računala, svira gitaru i pjeva. Za sebe kaže da je otvorena i komunikativna osoba, ali se nakon jedne duže veze od osam godina, priznaje, povukao u sebe. Njegova buduća ljubav, naglašava, mora imati svoj stav, biti iskrena, mlađa od njega i njegove visine.

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2021.

    • Voditelj:
      Anita Martinović
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!