Ostani doma

Najbolje osobine

Hoće li im se svidjeti? Odabrane 'zlatne djevojke' farmera, neke su zaplakale od sreće

Neki farmeri već su upoznali svoje kandidatkinje, no najbolje ih tek čeka. Ovo su njihove 'zlatne djevojke', koje su prema osobinama, Amorova vila Marijana Batinić i produkcija emisije odabrali za njih

Hakijina 'zlatna djevojka' - Nataša Puhalo

Hakijina 'zlatna djevojka' Nataša Puhalo rođena je u Lici, ali od malena živi u Bludenzu, u Austriji. Nataša radi kao prodavačica, rastavljena je i živi sama s dvoje djece. Za sebe kaže da je srčana, borac je, voli djecu, a partner kojeg traži mora biti snažan i nepokolebljiv te mora imati dušu. Fizički izgled joj, kaže, nije bitan.

''Bitno je da ima ono nešto i da nije pokvaren'', kazala je Nataša dodajući da zna raditi sve na farmi i u domaćinstvu. Kada ima slobodnog vremena, Nataša voli otići na domaću glazbu ili hip-hop. Zbog ljubavi bi, kaže, otišla i na kraj svijeta.

Dušanova 'zlatna djevojka' - Gorana Vušurović

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Zlatna djevojka' farmera Dušana, Gorana Vušurović, dolazi iz mjesta Šodolovci kraj Osijeka. Završila je ugostiteljsko-turističku školu za kuharicu, ali je trenutačno nezaposlena. Za sebe kaže da je vrijedna, iskrena i komunikativna, a živi s mamom.

Do sada je, priznaje, imala samo nekoliko kraćih veza, a kod partnera najviše cijeni iskrenost i poštenje. U slobodno vrijeme voli voziti bicikl i družiti se s prijateljima. Od partnera očekuje da je iskren i pošten, a privlače je tamniji momci.

Gorana je otkrila i da zna obavljati sve poslove na farmi te da je i sama prije imala krave.

Valterova 'zlatna djevojka' - Sandra Medaković

Sandra Medaković 'zlatna je djevojka' farmera Valtera, a dolazi iz Zagreba. Sandra radi kao vozačica taksija, a kaže da često vozi u kratkim suknjama i nerijetko se za njom okreću mlađi muškarci.

Sandra bi voljela upoznati 'alfa mužjaka' s kojim bi bila cijeli život. Zagrepčanka živi s majkom i kćerkom, a bila je i u 9. sezoni emisije kod farmera Hrvoja Gregurića. Za sebe kaže da je naivna, prostodušna, vjerna i odana prijateljica. Od partnera traži da je stabilan, pozitivan, poduzetan i čvrstog stava, a zbog ljubavi bi se najviše voljela preseliti negdje na more.

Mirina 'zlatna djevojka' - Tatjana Štulina

Tatjana Štulina Mirina je 'zlatna djevojka', dolazi iz Nina, a radi kao trgovkinja. U slobodno vrijeme je aktivna članica KUD-a Gospa Lurdska, gdje pjeva i pleše. Tatjana se, kaže, voli smijati, upoznavati nove ljude, društvena je i zabavna, a mana joj je - ljubomora.

Do sada je imala tri veze, od kojih je najduža trajala pet godina. Od partnera očekuje da je duhovit, šarmantan, da se voli zezati te da je zanimljiv.