Upoznajte djevojke koje putuju na Josipovu farmu: Jednu je 'dobio', a jednu tek čeka!
RTL

Idu na selo

Upoznajte djevojke koje putuju na Josipovu farmu: Jednu je 'dobio', a jednu tek čeka!

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Josip Tratnjak ima 21 godinu, po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži. Volio bi pronaći srodnu dušu koja će ga voljeti onakvog kakav je.

Ovo su odabranice koje vodi na svoje imanje!

Tea Hriberski (20), Pregrada

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tea trenutno radi kao konobarica, svoje slobodno vrijeme provodi s prijateljima na kavi, voli izlaziti i šminkati se, a želja joj je jednog dana završiti tečaj šminkanja. Kaže da je komunikativna, vedra i voli se šaliti te upravo takvog dečka traži. Osim toga, trebao bi imati plave oči, biti visok i stariji od nje do 5 godina. Kaže da se ne snalazi u poljoprivredi, a u kućanstvu joj ide sve osim kuhanja.

 

Ivanka Milutinović (43), Zagreb

Diplomirana pravnica, likovna umjetnica, vjenčana kuma Nevenke Bekavac, Dan Phillip, koju mnogi obožavatelji emisije 'Ljubav je na selu' znaju pod pseudonimom Vita Maslačak, vratila se i u 12. sezonu, ovaj put pod imenom Ivanka Milutinović. U slobodno vrijeme proučava Kur'an, najnoviju suvremenu umjetnost i provodi vrijeme s prijateljicama. Za sebe kaže da je ambiciozna, komunikativna, otvorena prema novim spoznajama i kaže da bi voljela živjeti u vojničkom društvu, jer voli red, radi i disciplinu. Danas bi voljela upoznati osjetljivog, komunikativnog, da je umjetnički nastrojen i mlađi od nje, jer ona voli biti dominantna. U bližoj budućnosti bi se voljela udati i imati djecu.

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u.