Ostani doma
Josip ipak dočekao svoju 'zlatnu djevojku', evo tko je ona!
RTL

TKO ČEKA...

Josip ipak dočekao svoju 'zlatnu djevojku', evo tko je ona!

Josipovim odabranicama na farmi će se večeras pridružiti još jedna dugoočekivana gošća

Farmeri su u prošloj epizodi odabrali djevojke koje vode na svoja imanja, a među njima su i neke "zlatne djevojke" koje su imali prilike upoznati svi osim najmlađeg kandidata Josipa. 

Zbog privatnih obaveza, njegova ''zlatna djevojka'' nije mogla doći na spoj naslijepo kako bi se upoznali, a farmerovu tugu mogla je ublažiti tek Marijana Batinić poručivši mu da još nije sve izgubljeno. "Zlatna djevojka", naime, još uvijek može doći na Josipovu farmu, ako on to želi. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Osjećao sam se malo tužno jer nisam ni slutio da se baš moja neće pojaviti. Nije ona kriva što je bila spriječena, a ja sam je želio upoznati jer svatko zaslužuje priliku. Htio sam upoznati njezino pravo lice. I zato sam odlučio da ipak dođe na moju farmu'', poručio je nestrpljivi farmer koji je ipak odlučio upoznati je: ''Jako sam uzbuđen što ću je napokon vidjeti i doznati kakva je osoba''.

''Zlatna djevojka'' na Josipovu farmer stiže već u večerašnjoj epizodi, a evo tko je ona!

Gabriela Kamenečki ima 22 godine i dolazi iz Zagreba. Po struci je upravna referentica, u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i fitnessom, a jedna od neostvarenih želja joj je postati voditeljica. Sebe opisuje kao gradsku curu koja je brbljava i duhovita, vrlo osjetljiva na nepravdu te ponekad malo lijena. Od budućeg partnera očekuje da joj je velika podrška, da je jednostavan i tolerantan. Iako dosad nije imala prilike raditi na selu, voljna je naučiti sve seoske poslove.

Kako će Josip reagirati kad ugleda svoju ''zlatnu djevojku'', hoće li se Gabriela snaći na farmi i što o njoj misle konkurentice, doznajte već večeras od 21 sat, u novoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu'.