ANKETA - Valter na svoju farmu vodi Bahru, Sandru i Zoricu: Koja mu, po vašem mišljenju, najbolje odgovara?
RTL

veseli istrijan

ANKETA - Valter na svoju farmu vodi Bahru, Sandru i Zoricu: Koja mu, po vašem mišljenju, najbolje odgovara?

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Valter ima 52 godine i radi u firmi za proizvodnju ljepljivih traka. Živi pet kilometara od granice sa Slovenijom, a u kući stanuje s majkom. Član je DVD-a Buje, voli se družiti i izlaziti, a posebno u klubove s domaćom glazbom. Valter je bio u braku sedam godina, a u emisiju ga je prijavio prijatelj, što ga je jako razveselilo. Od buduće partnerice traži da je poštena i pravedna te iskrena, da ne puši i ne pije, a volio bi, kaže, i da je zgodna i mršava, iako nije presudno. 

Ovo su odabranice koje vodi na svoje imanje!

Bahra Zahirović (54), Zagreb

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bahra je lani slala pismo Dominu iz Berlina, no nije otišla na njegovo imanje. Ovog puta pismo je poslala farmeru Valteru, a on ju je odabrao kao jednu od kandidatkinja koja će otići na njegovo imanje. Bahra je majka dvoje djece, a bila je 10-ak godina u nevjenčanom braku, no na kraju su se rastali. Otkriva kako traži čvrstu mušku ruku, a voljela bi iz Zagreba preseliti na selo. U slobodno vrijeme voli šetnje i druženja, a lijepo i crta. Za sebe kaže da je pažljiva i draga, no mrzi nepravdu pa često lako plane i postane stroga. Od budućeg partnera očekuje da je situiran, zdrav te da je ugodno popunjen. ''Patim na tamne i plave oči'', zaključila je Bahra koja bi se voljela ponovno zaljubiti.

Sandra Medaković (53), Zagreb

Sandra je 'zlatna je djevojka' farmera Valtera, a dolazi iz Zagreba. Sandra radi kao vozačica taksija, a kaže da često vozi u kratkim suknjama i nerijetko se za njom okreću mlađi muškarci.

Sandra bi voljela upoznati 'alfa mužjaka' s kojim bi bila cijeli život. Zagrepčanka živi s majkom i kćerkom, a bila je i u 9. sezoni emisije kod farmera Hrvoja Gregurića. Za sebe kaže da je naivna, prostodušna, vjerna i odana prijateljica. Od partnera traži da je stabilan, pozitivan, poduzetan i čvrstog stava, a zbog ljubavi bi se najviše voljela preseliti negdje na more.

Zorica Lepej (56), Zagreb

Zorica ima 56 godina i trenutno je kućanica. Dugi niz godina radila je kao glasnogovornica. Zorica iza sebe ima tri braka i dvoje djece. Privlače je šarmantni i pravedni muškarci, a voljela bi imati skladan odnos negdje na selu, po mogućnosti negdje na moru s velikim vrtom i životinjama. Od partnera očekuje da je pravedan i pošten, a fizički izgled joj nije bitan. Zorica bi voljela naći muškarca s kojim će se skrasiti i imati miran život.

Koja je od ovih gospođa, po vašem mišljenju, najbolja za Valtera?

Što mislite, koja bi od odabranih kandidatkinja najbolje pristajala Valteru?

Rezultati
 • Bahra   31% (104)
 • Sandra   21% (69)
 • Zorica   49% (163)
Vrati se na glasanje

'Ljubav je na selu' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u.

 • Ljubav je na selu - nova sezona

  dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
  • Voditelj:
   Marijana Batinić