Marijana nakon kupanja bez kostima: 'Žao mi je ako sam s tim nekoga povrijedila'
RTL

Nepromišljeno

Marijana nakon kupanja bez kostima: 'Žao mi je ako sam s tim nekoga povrijedila'

Marijana se s Hakijom na prvom tulumu ljubila, a na drugom kupala bez kostima

Marijana Črlenec opisuje se kao spontana osoba, a da je to zaista tako, dokazala je već na prvom tulumu farmera i kandidatkinja gdje ju je ponijela strast s farmerom Hakijom. Na drugom tulumu se pak kupala gola. Naime, nakon što joj je netko navodno ukrao kostim, u bazen je ušla u ručniku, koji joj je u jednom trenutku pao pa je zaplivala gola. Pridružio joj se i Hakija, a njezin potez nije se svidio ostalim kandidatkinjama koje su joj govorile da je prešla granicu dobrog ukusa pa je nastala svađa. 

"S obzirom da brzo planem i spontana sam osoba, ovo je ispalo totalno nepromišljeno i žao mi je ako sam s tim nekoga povrijedila", kaže Marijana. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugim kandidatkinjama nije, kaže, zamjerila što su je napale. 

"Ne smetaju mi ružni komentari od djevojaka jer svako ima pravo na svoje mišljenje", dodala je Marijana koja je za RTL TV otkrila da se čitav život bavi slikanjem, što je opušta. 

Marijana Črlenec je slikarica: 'Slikam od djetinjstva; tako izražavam svoje osjećaje'

Kandidatkinju su gledatelji upoznali u 11., internacionalnoj sezoni 'Ljubav je na selu' gdje je pokušala zavesti Srećka, farmera iz Kanade. S njim na kraju nije pronašla zajednički jezik i on je sada u sretnoj vezi sa svojom "zlatnom djevojkom" Antonijom Beščec koja se preselila k njemu, a Marijana je odlučila pokušati s Hakijom (41). 

"Kod njega me privuklo što je stariji pa je s time i zreliji", otkrila je Marijana. 

 

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić