Ostani doma

Druga strana priče

Gorana o Dušanovoj kući: 'Meni je žao što tako živi, ali to nije siromaštvo, to je nemar'

Dušanove djevojke u sinoćnjoj su epizodi emisije 'Ljubav je na selu' vidjele svoj smještaj, a reakcije su bile i više nego burne

Gorana, Tajana i Sandra sinoć su stigle kod Dušana. Nakon što ih je oduševio pečenim prasetom, salatom i domaćim kruhom koji je sam ispekao, uslijedio je šok. Naime, soba koju im je pripremio bila je prljava, a jedan je krevet bio potrgan. 

"Nisam ga stigao popraviti", rekao je Dušan, ne videći u tome neki problem, no djevojkama njegov stav nije bio simpatičan i nisu se osjećale dobrodošlo. Gorana Vušurović, koja je od prvog trenutka govorila da joj se mladi farmer jako sviđa, instantno se "ohladila".

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za RTL TV ispričala je svoju stranu priče. 

'Ispada da su svi sa sela prljavi'

"Prijavila sam se za Dušana jer mi se činio simpatičan, vrijedan i pošten momak. I dalje stojim pri tome, no na prljavštinu i neurednost sam alergična. I ja sam sa sela i znam što znači ne imati vode, i što znači grijati vodu na šporetu i prati se iz lavora. Ovo nema veze ni sa siromaštvom ni sa neimaštinom, nego s nemarom", smatra Gorana. 

"On ima 30 godina i sposoban je dečko, nije da ne može očistiti. Ako ima za televizor i za moderan radio u autu, onda ima i za sredstva za čišćenje. Njegov izgovor je da živi na selu. I ja živim na selu pa je kod mene uredno. Ispada da su svi sa sela siromašni i prljavi, a to nije istina", kaže Gorana koja je i sama odrasla na selu. 

"Bio mi je stvarno simpatičan, ali ja ne znam koja bi žena živjela ovako. Njemu je to normalno, a kada smo se mi žalile, bilo mu je smiješno", govori Slavonka. 

'Nismo mu se rugale'

Dodala je da se ni ona ni ostale djevojke ni u jednom trenutku nisu rugale farmeru.

"Nismo mu se rugale. I najmanji problem je to što je kuća drvena. Kako se ne brine za svoje zdravlje?" pita se kandidatkinja. 

"Meni je njega žao što tako živi, ali to nije siromaštvo. Siromaštvo i neimaština su kada nemaš za kruh, kada brineš čime ćeš prehraniti djecu. Ovo je nemar", zaključila je Gorana. 

A kako će djevojke provesti prvu noć u Dušanovoj kući, gledajte od 21 sat!