Ostani doma
Tea ima zanimljive hobije: Vozi quad, mašta o reliju, a ovo radi u slobodno vrijeme!
Tea Hriberski

Neobično, ali zanimljivo

Tea ima zanimljive hobije: Vozi quad, mašta o reliju, a ovo radi u slobodno vrijeme!

Mlada djevojka iz Pregrade obožava šminkanje, a njezine društvene profile krase fotografije na kojima je osebujno našminkana

Tea Hriberski, mlada djevojka iz Pregrade, trenutno je na Josipovoj farmi, a inače obožava šminkanje, što se može zaključiti jednim pogledom na njezine profile na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Hriberski (@hriberski_tea) on Sep 26, 2018 at 3:03am PDT

''Trenutno šminkam samo sebe jer je stil šminkanja kojim ja šminkam osebujan i nije za svakoga, no na snimanjima 'Ljubav je na selu' znala sam našminkati par kandidatkinja te im napraviti frizure'', kaže Tea koja šminka kad god uhvati vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Hriberski (@hriberski_tea) on Sep 19, 2018 at 6:55am PDT

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''To je jednostavno moja ljubav od srednje škole, nešto u čemu uživam, a vježbam šminkati kad god uhvatim vremena. Imam želju završiti školu za vizažista tako da imam diplomu i da naučim nešto novo'', priznaje svestrana Tea koja vozi i quad!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tea Hriberski (@hriberski_tea) on Aug 10, 2019 at 10:38am PDT

''U tome sam još relativno nova, željela bi se više posvetiti tome i bolje ga naučiti voziti. Jako volim adrenalin pa još imam želju naučiti voziti i motor i sudjelovati u nekom reliju, ako ništa drugo, bar kao suvozač'', otkrila je Tea. 

Uživa u 'Ljubav je na selu'

Tea je pisala najmlađem farmeru Josipu, a nakon što je prošlo par dana otkako je na njegovu imanju, promijenila je prvotno mišljenje o njemu.

''Na prvu, moje mišljenje o Josipu bilo je odlično, no kako sam ga više upoznala, to se promijenilo. Čini se da sam imala pogrešan prvi dojam i za Ivanku i za njega'', otkrila je Tea.

"Ivanka je osoba osebujnog karaktera i to mi se u početku nije sviđalo, ali kako sam je upoznala sve više, time mi je i sve više bila draga, priznala je Tea rekavši da se odlično slaže s djevojkama.

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić