Ostani doma
Nikolina obožava plesati zumbu, a pjeva i sevdalinke: 'Od bake sam pokupila taj gen'
RTL

Zaplešite s njom

Nikolina obožava plesati zumbu, a pjeva i sevdalinke: 'Od bake sam pokupila taj gen'

Nikolina se prijavila za farmera Hakiju jer smatra da su stariji muškarci zreliji

Nikolina Sajević jedna je od najmlađih kandidatkinja (19) 'Ljubav je na selu' koja je pisala farmeru Hakiji Špagi u Konjic. Nikolina dolazi iz BiH, iz mjesta Vitez, a iako je Hakija stariji od nje 23 godine, Nikolina tu ne vidi problem.

''Volim starije muškarce i zato sam i pisala Hakiji. Smatram da su stariji muškarci zreliji i time i odgovorniji, a ljubav ne pita za godine'', otkrila je Nikolina koja je pažnju gledatelja privukla i plešući zumbu te pjevajući sevdalinku, sjedeći na drvetu iznad rijeke Une.

Sama je naučila pjevati sevdalinke

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Plešem od 15. godine radi zdravlja i rekreacije, a obožavam plesati, isto kao i pjevati. Sama sam naučila pjevati sevdalinke. U mojoj obitelji nitko ne pjeva osim bake pa bih rekla da sam od nje pokupila taj gen'', rekla je Nikolina dodajući da bi rado voljela da je netko profesionalan poduči pjevanju jer bi se voljela nastaviti baviti glazbom.

To i ne čudi budući je prije tri godine prošla audiciju i pjevala u showu ''Genijalci'' na jednoj bosanskoj televiziji, a kao djevojčica se bavila i manekenstvom.

Reci što misliš!