Ne može prijeći preko prljavštine: Gorana pozvala Dušana na razgovor o higijeni u kući
RTL

Teška tema

Ne može prijeći preko prljavštine: Gorana pozvala Dušana na razgovor o higijeni u kući

Gorana nije oka sklopila prve noći na Dušanovoj farmi

Dušan Golubovac našao se na meti kritika svojih kandidatkinja zbog uvjeta u kojima živi. Naime, farmer živi u trošnoj drvenoj kući, no Gorana, njegova zlatna djevojka, kaže da nije problem u kući, već u tome što Dušan kuću prije njihova dolaska nije očistio. 

"Nisam očekivala da očisti kao žensko, ali nisam ni ovo očekivala", rekla je Gorana nakon neprospavane prve noći kod Dušana. Iako se potrudio ispraviti stvari pa je djevojkama pripremio pitu od jabuka, Gorana je bila nemilosrdna prema njemu i neprestano je spominjala kako je kod njega prljavo, a na kraju ga je pozvala i na razgovor. 

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ispada da nisu došle zbog mene", rekao je farmer za RTL TV. 

Podsjetimo, upravo je Gorana bila oduševljena Dušanom i jedva je čekala doći na njegovu farmu da se bolje upoznaju. Farmer ih je dočekao s pečenim prasetom i kruhom koji je sam umijesio.

''Uz mamu i baku sam naučio kuhati, a kad su one otišle, morao sam dalje sam. S tatom nisam u dobrim odnosima, a jedino koga imam su brat, snaha i njihovo dvoje djece koji žive u istom selu kao i ja'', prepričao je Dušan za RTL TV, koji do prve kuće u kojoj netko živi ima pola kilometra. 

No kada im je pokazao gdje će spavati, djevojke su se prenerazile!

"Prijavila sam se za Dušana jer mi se činio simpatičan, vrijedan i pošten momak. I dalje stojim pri tome, no na prljavštinu i neurednost sam alergična. I ja sam sa sela i znam što znači ne imati vode, i što znači grijati vodu na šporetu i prati se iz lavora. Ovo nema veze ni sa siromaštvom ni s neimaštinom, nego s nemarom", rekla je Gorana za RTL TV. 

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić