Ostani doma

Kraj ljubavi

Gorana rekla Dušanu da nemaju šanse, on priznao: 'Ona mi se sviđa i stalo mi je do nje'

Iako se na početku činilo da bi između Dušana i njegove "zlatne djevojke" Gorane moglo biti nečega, Slavonka je odbacila gotovo sve šanse da se između njih razvije veza

U sinoćnjoj epizodi Gorana je pozvala Dušana na razgovor nasamo kako bi mu rekla kako se osjeća nakon neprospavane noći u njegovoj kući.

"Nije da ja tebe krivim, ali ja jednostavno nisam navikla na to i ne mogu biti u takvim okolnostima", rekla je Gorana, a Dušan joj je rekao da je to najbolje što može. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"To je tako kako jest. Potrudio sam se koliko sam mogao. Znam da nije idealno, ali ja tako živim. Znam da nije savršeno i da nisu neki uvjeti, ali trenutno imam samo takve. Volio bih i ja otići negdje drugdje, kad budem imao mogućnosti", rekao je Dušan. 

A zatim je Gorana rekla riječi koje Dušan nije želio čuti. 

"Imaš totalno drugačije mišljenje od mene i to mi sve skupa smeta. Ne mogu protiv sebe. Možemo ostati prijatelji, ali za nešto više su male, male šanse, nikakve", rekla je kandidatkinja.

Ražalostila ga je

"Osjećam se tužno. Gorana je osoba koja se meni sviđa i do koje mi je stalo, ali opet mi je teško što je ona to tako teško doživjela", rekao je farmer koji je pustio i suzu. 

Dušan je za RTL TV rekao da mu je žao što je ispalo da su djevojke došle k njemu zbog imanja, a ne zbog njega. Pitali smo ga bi li se preselio zbog djevojke ili preuredio kuću. 

"Ovisi o zajedničkom dogovoru i što nam bolje odgovara", odgovorio je farmer koji je dodao da mu je Sandra, koju poznaje od djetinjstva, bila podrška na farmi: "Ugodno mi je provoditi vrijeme s njom jer se tako maknem od zlih riječi i misli."

Otkrio je da je i inače osjećajan: "Plakao sam u više navrata zbog djevojaka kad su me ostavljale", priznao je Dušan, no dodao je da je djevojkama brzo oprostio jer život ide dalje.

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!