Ostani doma

Skupio je hrabrost

Josip priznao Gabrieli: 'Možda će ti to zvučati ludo, ali zaljubio sam se u tebe'

Josip je priznao Gabrieli što osjeća prema njoj

Josip je svoje kandidatkinje odveo u vožnju kočijom, a tada je iskoristio priliku da razgovara nasamo s Gabrielom. Nakon što je tijekom noćnog izlaska zaplesao s njom i dao joj do znanja da mu se sviđa, u kočiji je skupio hrabrost da joj kaže veliko priznanje. 

''Možda će ti to zvučati ludo, možda ćeš mi htjeti opaliti šamar, ali ja sam se zaljubio u tebe'', iskren je bio Josip, a Gabi se nasmijala.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''To što mi je priznao nije me iznenadilo jer sam jako sigurna u sebe'', rekla je Gabi, ali je Josipu ipak zahvalila na izjavi.

Osjećaji nisu obostrani?

''Sviđam li se ja tebi?'', upitao ju je Josip. ''Možda baš i ne. Očekivala sam da si više macho i muškarac'', rekla mu je njegova zlatna djevojka.

''Ti si drugačija od ostalih cura, a i nisam ti rekao da sam oduvijek bio slab na plavuše'', rekao joj je i odmah pitao što joj se sviđa na njemu. ''Iskreno, ne znam. Mislila sam da će mi se svidjeti tvoj humor jer si rekao da si smiješan. I puno se ja smijem, ali svojim forama, ne toliko tvojim'', iskrena je bila Gabi koja je za RTL TV rekla kako misli da je se Josip boji. 

''Izjavila sam da mislim da me se Josip boji jer sam vrlo samouvjerena i sigurna u sebe, a on mi je ostavio dojam kao da je plaha srnica koja se, eto, boji'', rekla je Josipova "zlatna djevojka". 

  • Ljubav je na selu

    dokumentarna sapunica - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić