Ostani doma
Od atraktivne adrenalizme do galebova na jezeru Dunav - prisjetite se najboljih trenutaka s Valterove farme
RTL

NEZABORAVNA ISTARSKA AVANTURA

Od atraktivne adrenalizme do galebova na jezeru Dunav - prisjetite se najboljih trenutaka s Valterove farme

Farmer Valter Krastić iz Buja u Istri na svojoj je farmi ugostio tri dame, a na kraju je Bahru odabrao kao potencijalnu srodnu dušu

U večerašnjoj, pretposljednjoj epizodi omiljene emisije Valter i njegove kandidatkinje ponovno će se okupiti te razmijeniti doživljaje s farme, a mi smo se stoga prisjetili kako su Bahra, Sandra i Zorica provodile vrijeme na Valterovu imanju te tko je 'briljirao' izjavama!

Posjet adrenalinskom parku koji se ne zaboravlja

Čim su stigle kod Valtera, dame su bile ugodno iznenađene smještajem. Dapače, bile su jedne od rijetkih koje su imale samo riječi hvale za svog farmera, a Sandra je tad čak ostala i bez teksta. No bez teksta su ostali i Valter, Bahra i Zorica kada je Sandra za vrijeme večere s Valterovim prijateljima te potom na tulumu, odlučila zaplesati, ni manje ni više nego na stolu. Bahri se to nije svidjelo pa ju je osudila, rekavši da si jedna čestita žena ne smije dopustiti takvo ponašanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uslijedio je izlet u adrenalinski park, gdje su Valter i njegove odabranice bili katapultirani, što naročito nije dobro sjelo Valteru, dok je Bahra bila ponosna jer je ''sudjelovala u tako atraktivnoj adrenalizmi'' i svojom izjavom sve nasmijala.

Zorica postala baka pa napustila imanje

Emotivnih trenutaka na Valterovoj farmi nije nedostajalo jer nitko nije mogao ostati ravnodušan kad je Zorica saznala da je postala baka.

Uslijedilo je izbacivanje, a Valter je kući prvo poslao upravo nju. Bahra je tada otišla u Valterov vinograd, gdje je rekla da se može vidjeti kao ''gospodarica'', a nasmijala je gledatelje i kada je igrala igru Pogodi tko sam, te rekla da je domaća životinja - dinosaur!

Vatrogasci, vjenčanica, pobjednica

Također, napravila je pravi show i kad je otkrila da voli muškarce u uniformama - i to naročito vatrogasce kao što je Valter pa je polijevala šmrkom Sandru te na kraju otkrila da bi pred oltar jedino u vjenčanici, a nikako u uniformi pa bila to i ona vatrogasna.

Emotivan je bio i kraj kada je Valter izbacio Sandru, a odabrao Bahru koja je tada presretno izjavila: ''Kad je Valter spomenuo moje ime, tako sam se osjećala, kao da me najjači sjaj sunca obasjao!''

Jezero Dunav i senzualna masaža

Njihov romantični izlet prošao je u vožnji čamcem po Dunavu, a pala je i masaža pa je Bahra poslije komentirala da je Valter njezin gospodin savršeni. No, osim romantike, ni na Dunavu nije nedostajalo smijeha. Naime, Bahra je pokušala objasniti gledateljima gdje se nalazi pa je, pobrkavši pojmove, stvorila neke potpuno nove izraze! ''Doveli su me iz reprodukcije ovdje na ovo jezero Dunav'', rekla je tada te se iznenadila kad je ugledala labuda, ali ga je nazvala galebom.

Hoće li Bahrin i Valterov odnos otići stepenicu iznad ili će sve ostati ipak samo na prijateljstvu, gledatelji će doznati večeras od 21 sat na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!