Ostani doma

NE MISLI ODUSTATI

Josip: 'Nisam više zaljubljen u Gabi, ljubav me čeka iza ćoška'

Na finalnom susretu Gabriela, Tea i Ivanka kazale su da Josip nije bio dobar domaćin, ali on je tvrdio suprotno

Najmlađi farmer Josip Tratnjak osvojio je srca brojnih gledatelja, a u finalnoj emisiji posljednji se put suočio sa svojim djevojkama te istaknuo kako nije više toliko siguran u svoje osjećaje...

Marijana Batinić odlučila je riješiti i jedno pitanje koje je stalno mučilo Josipa pa je upitala Gabrielu je li, po njezinu mišljenju, Josip imao osnove da na početku misli kako je njoj stalo do njega, a ona je kratko odgovorila da nije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''To je čista laž. Ne može mi reći da nije nimalo bila zainteresirana za mene kad je bila. To je i dokazala na izjavama'', rekao je farmer. ''Ako ti se ja obratim, ne znači da smo odmah cura i dečko'', rekla mu je Gabi, ali joj je Josip rekao da se ne želi svađati s njom te prekinuo razgovor.

''Ja uopće više nisam zaljubljen u Gabrielu'', rekao je Josip te dodao da će o sebi uvijek imati visoko mišljenje. ''Ljubav još uvijek negdje postoji, ali moram naći onu pravu. Mislio sam da sam je našao, ali nisam. I negdje me čeka sigurno iza nekog ćoška'', zaključio je najmlađi farmer.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!